EDISYON:

Bayern Münih 8-0 Darmstadt 98: İlk yarıda 3 kırmızı kart, ikinci yarıda 8 gol!

09:3629/10/2023, Pazar
G: 29/10/2023, Pazar
Yeni Şafak
Bayern Münih 8-0 Darmstadt 98 maç özeti
Bayern Münih 8-0 Darmstadt 98 maç özeti

Almanya Bundesliga 9. haftasında Bayern Münih ve Darmstadt arasındatarihte eşi bezi zor görülecek bir maç oynandı. Dakika 4'de Bayern Münih'te Joshua Kimmich kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Darmstadt'ta Klaus Gjasula dakika 21'de yaptığı faul sonucu kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Dakikalar 41'i gösterdiğinde Matej Maglica Harry Kane'e yaptığı faul sonucu kırmızı kart görerek oyn dışı kaldı ve maçın ilk yarısı 0-0'lık eşitlikle sonuçlandı. İkinci yarıya hızlı başlayan panzerler son 39 dakikada 8 gol bularak maçtan 8-0 galip ayrıldı. Harry Kane maçta 3 gol atarak galibiyetin mimarı oldu. Bayern Münih - Matej Maglica maç özetini izlemek ve Almanya Bundesliga puan durumu için haberimize bakabilirsiniz.

Bayern Münih, Almanya Bundesliga 9. haftasında evinde Darmstadt 98'i konuk etti. İlk yarıda 3 kırmızı kart ve ikinci yarıda 8 gol atılan maçta Bayern Münih rakibini 8-0'lık skorla farklı yendi. Galibiyet golleri Harry Kane (3), Leroy Sane (2), Jamal Musiala (2) ve Thomas Müller'den geldi. Bayern Münih - Darmstadt 98 maç özeti ve Almanya Bundesliga haftanın sonuçları haberimizde.

BAYERN MÜNİH - DARMSTADT 98 MAÇ ÖZETİ

Bayern Münih - Darmstadt 98 maç özetini izlemek için

BAYERN MÜNİH - DARMSTADT 98 MAÇ SONUCU

ALMANYA BUNDELİSGA PUAN DURUMU

ALMANYA BUNDELİSGA 9. HAFTA MAÇ SONUÇLARI

ALMANYA BUNDESLİGA GOL KRALLIĞI




#Bayern Münih
#Darmstadt 98
#Almanya Bundesliga

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.