T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

T E L E V İ Z Y O N
Bağımlılar ses veriyor

Radyo Barış'ta yayınlanan Yıldızlar Sönmesin adlı program bağımlı gençlerin öyküleriyle dinleyicilerini bilgilendirerek bir ilke imza atıyor

Radyo Barış'ta yayınlanan ve Abdullah Şen'in sunduğu 'Yıldızlar Sönmesin', uyuşturucu ile geçen acı yıllarını dinleyicilerle paylaşan iki ismin Esrahan Koçyiğit ve Yıldız'ın sesiyle uyuşturucu konusunda dinleyenlerini bilgilendiriyor. Türkiye'de uyuşturucu maddeyle ilgili düzenlenen ilk radyo programı olan Yıldızlar Sönmesin'de hayatlarının baharında kendilerini uyuşturucuya teslim etmiş iki genç ismin ilginç öyküleri sunuluyor dinleyenlere. Bir mikrofonun ağzından ulaştıkları yüzlerce kişiyle birlikte uyuşturucu ile mücadele eden Esrahan ve Yıldız, bir buçuk aydır her hafta hayatlarını paylaşıyor dinleyenlerle.

16 yaşında, çalıştığı bir güzellik merkezinde kilo vermek amacıyla eroinle tanışan ve şu anda, Alkol ve Madde Bağımlılığı Araştırma ve Tedavi Merkezi (AMATEM)'de tedavi gören Esrahan Koçyiğit ile nişanlısı nedeniyle uyuşturucuyla tanışan Yıldız'ın öyküsü oldukça ilgi çekiyor.

Programı sunan Abdullah Şen ise, "Uyuşturucu bağımlısı gençleri yeniden hayata kazandırmak için onlara görev vermek gerekiyor" diyor. "Programının tüm uyuşturucu bağımlısı gençlere açık olduğunu" ifade eden Şen, "Bu program onların, bağımlı tüm gençler burada sunuculuk yapabilir isterlerse" diye konuşuyor

  • ÜRÜN DİRİER / İSTANBUL


    Yeni dünya, yeni sınırlar mercekte
    Oğuz Haksever ve Işın Elçin'in sunduğu Irak Krizi adlı programda, 'Yeni Dünya, Yeni Sınırlar' ele alınıyor. Yeni dünyanın güç dengeleri, yeni Ortadoğu dengesi, Avrupa-ABD gerilimi, BM'nin geleceği, yeni hedefler, Amerikan karşıtlığının geleceği, enerji savaşları ve İslam dünyasının geleceği programda değerlendiriliyor.
    Ntv / 20.30


    Gülbeyaz ve Kadir kayboluyor
    Şevval Sam'ın başrol oynadığı Gülbeyaz'da bugün, tekneleri iskelede bağlı olmasına rağmen Kadir ve Gülbeyaz'dan haber yoktur. Onları son olarak gören iki tekneci Kadir ve Gülbeyaz'ın kaçtıklarını söyler. Bunun üzerine Demiroğulları ve Dursunoğulları kahvede toplanırlar. Çıkan kargaşayı ise Halit Kaptan yatıştırır.
    Kanal D / 22.00


    Seyfullah cezaevinden kurtuluyor
    Sevilen dizi Mihrali'de, Mihriban'ı elinden kaçıran Eşber, bir yandan dağlarda Mihrali'nin izini ararken, bir yandan da kanundan kaçmaktadır. Çıngırak Rasim, Zilha ve Azam Bey sorguya alınırlar. Seyfullah'ın suçsuzluğu kanıtlanır ve cezaevinden kurtulur. Ancak bu kez köyde başka sorunlar ortaya çıkmıştır.
    Kanal 7 / 21.15

  •  
    Başbakan Gül'le savaş meselesi...
    Kanal 7'de yayınlanan ve Ahmet Hakan Coşkun'un sunduğu tartışma-analiz programı İskele Sancak'a bu hafta Başbakan Abdullah Gül konuk olarak katılıyor. Tüm dünyanın kilitlendiği Irak Savaşı'nda Türkiye'nin takınacağı tavırın enine boyuna konuşulacağı programda Başbakan Gül, Türkiye'nin gündeminde yeralan pek çok konuya da açıklık getiriyor. Savaşla ilgili alınan kararlardan ABD ile ilişkilere, bölgede yapılan hazırlıklardan, yetki tezkeresinin boyutlarına kadar kamuoyunda merak edilen pek çok konu hakkında konuşacak olan Başbakan Gül, Kıbrıs konusundaki son gelişmeler hakkında hükümetin tavrının ne olacağını da anlatıyor izleyenlere. Başbakan Gül, iç politikadaki gelişmeleri de yorumluyor.
    Kanal 7 / 23.15

    Kuzey Irak'ta Kürt sorunu...
    Taha Akyol'un sunduğu Eğrisi Doğrusu'na bu hafta Dr. Nihat Ali Özcan konuk oluyor. Özcan programda, savaşacak orduların karakteristik özelliklerinin neler olduğu, Amerika'nın Kürt devleti kurmak isteyip istemediği ve Türkiye'nin ne gibi askeri ve politik kararlar alacağı hakkında izleyenleri bilgilendiriyor. Cnn Türk / 22.05
    Yeni dünya, yeni sınırlar mercekte
    Oğuz Haksever ve Işın Elçin'in sunduğu Irak Krizi adlı programda, 'Yeni Dünya, Yeni Sınırlar' ele alınıyor. Yeni dünyanın güç dengeleri, yeni Ortadoğu dengesi, Avrupa-ABD gerilimi, BM'nin geleceği, yeni hedefler, Amerikan karşıtlığının geleceği, enerji savaşları ve İslam dünyasının geleceği programda değerlendiriliyor.
    Ntv / 20.30
    7 Şubat 2003
    Cuma
     
    Künye
    Temsilcilikler
    ReklamTarifesi
    AboneFormu
    MesajFormu
    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
    Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
    Bilişim
    | Dizi | Röportaj | Karikatür

    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
    © ALL RIGHTS RESERVED