EDISYON:

Al Nassr 2-0 öne geçtiği maçta Abha ile 2-2 berabere kaldı | ÖZET

10:487/10/2023, Cumartesi
G: 7/10/2023, Cumartesi
Yeni Şafak
Al Nassr 2-2 Abha Maç Özeti İzle
Al Nassr 2-2 Abha Maç Özeti İzle

Suudi Arabistan Pro Lig 9. haftasında Al Nassr evinde Abha’yı konuk etti. Ev sahibi Al Nassr 2-0 öne geçtiği maçta kalesinde 2 gol görerek 2-2’lik beraberliğe razı oldu. Goller dakika 3’ Otavio, 28’ Anderson Talisca, 36’ Saad Bguir (pen.) ve 90’ Toko Ekambi’den geldi. Maçın son dakikalarında Sultan Al-Ghanam kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Al Nassr bu sonuçla puanını 19’a çıkararak 3. sırada yer aldı. Al Nassr - Abha maç özetini izlemek ve Suudi Arabistan Pro Ligi puan durumu, gol krallığına bakmak için haberimize göz atabilirsiniz.

Al Nassr, Suudi Arabistan Pro Lig 9. haftasında evinde Abha’yı konuk etti. Maçta kazanan çıkmadı ve 2-2’lik eşitlikle sonuçlandı. Al Nassr 2-0 öne geçtiği maçta 36. dakikada kalesinde bir gol gördü ve son dakikalarda 1 gol daha görerek beraberliğe razı oldu. Al Nassr’ın golleri Otavio ve Anderson Talisca’dan geldi. Sadio Mane bir asistlik katkı sağladı. Al Nassr - Abha maç özeti ve Suudi Arabistan Pro Lig 9. hafta fikstürü haberimizde.

AL NASSR - ABHA MAÇ ÖZETİ

Al Nassr - Abha maç özetini izlemek için

AL NASSR - ABHA MAÇ SONUCU

SUUDİ ARABİSTAN PRO LİG PUAN DURUMU

SUUDİ ARABİSTAN PRO LİG 9. HAFTA FİKSTÜRÜ

SUUDİ ARABİSTAN PRO LİG GOL KRALLIĞI




#Al Nassr
#Suudi Arabistan Pro Ligi
#Abha
#Cristiano Ronaldo
#Anderson Talisca

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.