|

2 Şubat gazete manşetleri! Gazete oku

2 Şubat gazete manşetlerini sizler için hazırladık. Gazetelerde hangi haberlerin olduğunu, gazetelerin hangi manşeti attığını öğrenmek ve günlük gazete okumak için haberimizi inceleyebilirsiniz. İşte 2 Şubat gazete manşetleri...

Yeni Şafak
08:40 - 2/02/2017 Perşembe
Güncelleme: 08:56 - 2/02/2017 Perşembe
Reuters
2 Şubat gazete manşetleri
2 Şubat gazete manşetleri

2 Şubat gazete manşetlerini sizler için hazırladık. Hangi gazetenin hangi manşeti attığını haberimizden öğrenebilirsiniz. Gündemde olan tüm gelişmeleri, yorumları ve tüm detayları gazete manşetlerinden öğrenebilirsiniz.










MİLLİYET



-- Biz daha topa girmedik. Başbakan Yıldırım, anayasa tartışmaları konusunda "Söylenenler söylensin, herkes eteğindeki taşı döksün" dedi.



-- Son 49 yılın artış rekorunun kırıldığı Ocak ayında ihracat yüzde 15 yükselişle 10.5 milyar dolar oldu.



-- SGK ile Ziraat Bankası arasında emeklilere banka promosyonu verilmesi için protokol imzalandı. Ödemeler Mart, Nisan ve Mayıs aylarında.



-- 2017 yatırım programında, organize sanayi bölgelerinin hızla tamamlanması için ödenek artırıldı. Hedef 65 OSB ve 1 milyon ilave istihdam.



-- Rus Parlamentosu'nun üst kanadı Federasyon Konseyi Türk Akımı doğalgaz boru hattı anlaşmasını onayladı.



HÜRRİYET



-- Merkel'in bugünkü Ankara ziyaretinde, masadaki kritik konular arasında İncirlik'ten havalanan Alman Tornado uçaklarının topladığı istihbarat görüntülerinin Türkiye ile paylaşılması konusundaki sorunlar yer alıyor.



-- Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Hattı'nı bu yıl ihale edeceğiz" dedi.



-- ABD Merkez Bankası FED yılın ilk toplantısında politika faizini sabit tutma kararı aldı.



-- Rönesans Holding, Hollanda'daki şirketi Ballast Nedam ile Hollanda'nın simge stadyumu "Amsterdam Arena"yı yenileme çalışmalarına başlıyor.



-- AKP'den Trump'a suçlama: Irkçılık. Trump'ın Müslüman yedi ülkenin vatandaşlarına ülkesine giriş yasağı getiren kararnamesine AKP'den sert tepki geldi.



SABAH



-- FETÖ'cü generallere 5,000-6,000 lira emekli maaşı ödendiğinin ortaya çıkması şok yarattı. Konu Meclis'e geliyor.



-- 2016'da yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen yüzde 8.9 yükselen Borsa İstanbul, Ocak ayında yüzde 10.4 ile dünyanın en fazla yükselen piyasası oldu.



-- HSBC Ekonomisti Douglas Lippoldt, Trump'ın açtığı ticaret savaşlarından Türkiye ve Brezilya gibi ülkelerin daha az etkileneceğini belirtti.



-- 6,500 mağazası ile Türkiye'nin en büyük perakende zinciri konumundaki A101'de hisse satışı planlandığı ve yıl içinde sürecin tamamlanacağı iddia edildi.



-- İran medyasında çıkan haberlere göre, ülkenin Merkez Bankası finansal raporlarda kullanılan para birimi doları, yeni bir ortak döviz cinsiyle değiştirme istiyor.



HABERTÜRK



-- Orgeneral Akar'ın Kardak'ı ziyareti sonrası, Yunanistan Savunma Bakanı 1996'da ölen üç Yunan askeri anısında Kardak'a helikopterden çelenk attı.



-- Türkiye'nin enerji ithalatı geçen yıl bir önceki yıla göre yüzde 28 gerileyerek 27.1 milyar dolara düştü.



-- Kredide Face kriteri. Bankalar kredi vermeden önce müşterinin Facebook hesabını inceliyor. Kredi riski, müşterinin arkadaşlarının kredi seviyesiyle hesaplanıyor.



-- Yayın ihalesinde kur 3.36 TL yerine 3.26 TL'de sabitlenirse futbol kulüplerinin toplam feragat edeceği beş yıllık tutar 195 milyon TL artacak. Bugünkü kurla fark milyar TL'yi buluyor.



-- TV'lerde yayın yasağı yeniden düzenlendi. Resmi makamlarca dağıtılan görüntüler dışındakiler yasak. Sıcaklığı geçen olayla ilgili gün boyu "Son Dakika" kullanılmayacak.



#Gazeteler
#Gazete manşetleri
#2 Şubat gazete manşetleri
8 yıl önce