EDISYON:

15 Temmuz’da açık olan yerler

11:219/07/2024, Salı
Yeni Şafak
15 Temmuz açık olan yerler: 15 Temmuz’da bankalar, PTT, kargolar, devlet daireleri açık mı kapalı mı?
15 Temmuz açık olan yerler: 15 Temmuz’da bankalar, PTT, kargolar, devlet daireleri açık mı kapalı mı?

FETÖ silahlı kalkışmasına geçit vermemek için bedenini kurşunlara siper ederek milli iradeye sahip çıkan kahraman Türk milletinin, 15 Temmuz direnişinin üzerinden 8 yıl geçti. Resmi tatil olan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde açık olan yerler merak konusu. Peki 15 Temmuz açık olan yerler neresi? 15 Temmuz’da bankalar, PTT postane, kargolar, devlet daireleri açık mı kapalı mı?

15 Temmuz FETÖ darbe girişimi üzerinden tam 8 yıl geçti. 15 Temmuz hain darbe kalkışmasında şehit olanlar için her yıl "Demokrasi ve Milli Birlik Günü "nde anılıyor. 15 Temmuz'un resmi tatil olup olmadığına ilişkin araştırmalar yapılıyor. Peki, 15 Temmuz resmi tatil mi? 15 Temmuz açık olan yerler neresi? 15 Temmuz’da bankalar, PTT postane devlet daireleri açık mı kapalı mı?

15 Temmuz resmi tatil mi?

29 Ekim 2016 tarihli Resmî Gazete'de yayımlanan 6752 sayılı yasa ile 15 Temmuz günü "Demokrasi ve Millî Birlik Günü" adı altında resmî tatil olarak ilan edilmişti. Bu karar sonrası 15 Temmuz resmi tatil olmuştu.

15 Temmuz açık olan yerler neresi? 15 Temmuz’da bankalar, PTT, kargolar, devlet daireleri açık mı kapalı mı?

Resmi tatil günlerinde okullar, üniversiteler, eczaneler, bankalar, Borsa İstanbul, dövizciler, kuyumcular, sağlık ocakları, Aile Sağlığı Merkezleri, hastaneler kapalı oluyor. 15 Temmuz'da nöbetçi eczaneler hizmet verecek. Hastanelerin acil servisleri 7-24 açık olduğundan resmi tatillerde kapalı olmayacak.



#15 Temmuz
#15 Temmuz açık olan yerler
#bankalar
#PTT

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.