07 AĞUSTOS YENİKAPI MİTİNGİ SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Yeni Şafak
15:287/08/2016, Pazar
G: 7/08/2016, Pazar
Diğer

Yenikapı Mitingi saat kaçta başlayacak? 15 Temmuz gecesi Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından yapılan darbe girişiminde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın halkın meydanlara inmesi çağrısından sonra vatandaşlar meydanlara inerek büyük bir direniş ile darbe girişimini püskürttü. Darbe girişimi sonrasında her gece vatandaşlar tarafından nöbet tutuldu. Cumhurbaşkanı'nın çağrısı ile 07 Ağustos Yenikapı'da dev bir miting ile nöbet sonra erecek. Peki Yenikapı Mitingi saat kaçta başlayacak ve saat kaçta bitecek?

Yenikapı Mitingi saat kaçta başlayacak ve saat kaçta bitecek? 15 Temmuz gecesi Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından yapılan darbe girişiminde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın halkın meydanlara inmesi çağrısından sonra vatandaşlar meydanlara inerek büyük bir direniş ile darbe girişimini püskürttü. Dev Yenikapı Mitingi'nde siyasi parti liderleri Binali Yıldırım, Kemal Kılıçdaroğlu, Devlet Bahçeli'nin yanı sıra Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuşmalar yapacak. Yeni kapı Mitingi'nde tek yürek, tek ses ve milli irade vurgusu yapılacak. Peki Yenikapı Mitingi saat kaçta başlayacak? İşte ayrıntılar...



07 AĞUSTOS YENİKAPI MİTİNGİ SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?


Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini sokağa çıkarak püskürtüp 15 Temmuz'dan bu yana meydanları boş bırakmayan vatandaşlar, 07 Ağustos Pazar günü gerçekleştirilecek olan mitinge katılmaya hazırlanıyor. Yenikapı Meydanı'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşecek olan "Demokrasi ve Şehitler Mitingi" saat 17.00'de başlayacak.



Yenikapı'da gerçekleştirilecek Demokrasi ve Şehitler Mitingi için alanda toplanmalar başlandı. Mitinge katılanlara kürsüden anonslarla, Türk bayrağı dışında başka bayrak açmamaları, döviz ve flama taşımamaları uyarısında bulunuldu. Alandaki görevlilerden kurallara aykırı bayrak ve flamaların toplanması istendi. Arama yapan görevlilere arama noktasından geçişlerde Türk bayrağı dışındaki bayrak flama ve dövizlere izin verilmemesi istendi. Miting alanında Afganistan, Azerbaycan, Arnavutluk, hatta özgür Suriye Ordusu'nun bayrağını taşıyanlar olması dikkat çekti.



KALPAKLI ATATÜRK POSTERİ


Miting alanında kürsünün hemen yanına aynı büyüklükte, kalpaklı Atatürk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan posterleriyle Türk bayrağı asıldı.



GÜVENLİK İÇİN SAVAŞ GEMİLERİ YENİ KAPI AÇIKLARINDA


Yenikapı miting alanını vatandaşlar tarafından doldurulurken denizde de savaş gemilerinin yer alması dikkat çekti. Saat 13:00'den itibaren Deniz Kuvvetlerine bağlı savaş gemileri Yenikapı açıklarında görüldü. Gemilerin güvenlik gerekçesiyle bölgede bulundukları öğrenildi.



Yenikapı Mitingi saat kaçta başlayacak ve saat kaçta bitecek? sorusunun yanıtını haberimizde sizlerle paylaştık.





#Yenikapı Mitingi
#Yenikapı Mitingi saat kaçta

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.