1964'te Bafra-Samsun'da doğdu. Ege Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulu'ndan mezun oldu. Muhabirlikten yazarlığa 1986'dan beri gazetecilik yapıyor. Ocak 2008'den beri Yeni Şafak'ta yazıyor.
Siyasi ve askeri casusluk gerekçesiyle gözaltına alınan DEVA Partisi kurucu üyesi Metin Gürcan önceki gece tutuklandı.
On yedi yıl boyunca vazife yaptığı TSK’dan Ocak 2015’de ayrıldı...
*
Mister Gürcan, “tam teşekküllü” bir Amerikan Muhibbidir.
*
*
Sonraki yıllarda, Amerikalılar Mister Gürcan’ın elinden tutmaya devam ediyor...
İlginç bir sualle devam edelim:
*
DEVA Partisi kurucularından Mister Gürcan hakkındaki muhtelif iddialardan biri de, ABD’nin İstanbul Başkonsolosluğu ile çok yakın/çok özel ilişkileridir!
*
Gürcan’ın, Boğaziçi Üniversitesi’ndeki malum eylemlerin “sahne arkasında yer alan isimlerden biri” olduğu da, öne sürülüyor.
Temel Karamollaoğlu’nun tandemi Abdullah Gül’ün kurdurduğu DEVA Partisi’nin kurucu üyesi olan Metin Gürcan’ın derin serüveninden kesitler sunduk.
“Derin Örgüt” Bilderberg’in toplantılarına Türkiye’den en çok katılan isimlerden biri de Ali Babacan’dır.
2003’ten 2014’e kadar tam on kez katılmıştır!
*
2008 yılında ABD’deki (Chantilly) toplantının katılımcıları arasında Ali Babacan ile birlikte Faik Öztrak da yer almıştı.
Günümüzün CHP Sözcüsü -IMF’ci- Mister Öztrak, Kemal Derwish’in Hazine Müsteşarıydı.
Mister Birand, Mayıs 2003’te CNN Türk’te yakın arkadaşı Cengiz Çandar ile birlikte “Birinci Bush’un Savunma Bakan Yardımcısı” Mendebur Paul Wolfowitz’i konuk etmişti.
*
*
Merhaba, sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynak oluşturur. Lütfen diğer kullanıcılara ve farklı görüşlere saygı gösterin. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı dil kullanmayın.
İlk yorumu siz yapın.
Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.
Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.
BIST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.