|
Can dostu tankları yürütürken, kendisi neciydi?

Şu sözler, Komprador Burjuvazi’nin önde gelen baronlarından İzhak Alaton’a (1927-2016) aittir:

“Bu ülkede tankları yürütebilmek için dört tane ev verdim!”



FETÖ Çatı Soruşturması kapsamında ifadesi alınan Cem Fadıl Bozkurt, İzhak Alaton’un 28 Şubat sürecine dair konuşmalarından da bahsederek,
onun bu sözleri sarf ettiğine şahit olduğunu
söylemiştir.

Bozkurt, İzhak Alaton ile 1998’de ortak şirket kurdukları Mehmet Günyeli (Leyla Alaton’un eski eşi) aracılığıyla tanıştığından ve Alaton’lar ile ortaklığının 2015 yılına kadar devam ettiğinden de söz etmiştir.

(A.A/ 16 Nisan 2016)

YAMAN BİR SORU

Baron İzhak Alaton’un “tankları yürütmekle” alakalı sözleri; 28 Şubat darbesini yapan generallerin “kimlerden talimat aldığını” gösteriyor: Yani, TSK’nın da üzerindeki Derin Yapılanma’yı (Baronsal Gladyo) bir kere daha işaretliyoruz!

Vaktiyle Fetullah’ın “Siyonist örgütlerle temasını sağlayan” Alaton, 1994 yılında TESEV kurulduğunda Nafiz John Paker ile birlikte Yönetim Kurulu’nda yer almıştır. TESEV’in kuruluşu,
28 Şubat darbesinden üç yıl öncedir!

(TESEV’i senelerce fonlayan kuruluşlar arasında bulunan NED ile G.Soros’un Açık Toplum Enstitüsü CIA ile bağlantılıdır.)

Tam da burada, şu yaman suali soralım: İzhak Alaton, 28 Şubat sürecinde tankları yürüten şu malum generallere “lüks ev ödülü” eşliğinde derin talimatlar verirken; Nafiz John Paker, İstanbul’da Tapu Müdürü müydü?

Paker’in Yönetim Kurulu üyesi olduğu TESEV’in başkanlığına getirildiği yıl
1997
’dir! Başkanlığı, 17 yıl sürmüştür.

Ezcümle: İzhak’ın, Nafiz John’ın, Fetullah’ın ve Çevik’gillerin Yirmi Sekiz Şubat darbesinin neresinde konuşlandıkları aşikârdır.

Nafiz John Paker; Paralel Fatih Üniversitesi’nin rektörü Şerif Ali Tekalan’ın davetiyle Nisan 2013’te Pensilvanya’daki Fetullah’ı ziyaret etmiştir…

Paker, 3 Nisan 2013 tarihinde açıklanan “Akil İnsanlar” listesinde de yer almıştı ve 18 Nisan 2013’te “Böyle bir barış sürecini başlatan Öcalan keşke özgür olsa; özgür bir ortamda bunu devam ettirebilse” diye konuşmuştu!

Şubat 2015’te, Kamusal Politika ve Demokrasi Çalışmaları Derneği’ni (PODEM) kuran Amerikancı John Paker’in; Temmuz 2013’te Soros ile ve de Ocak 2015’te TESEV ile “ayrılığı” göstermeliktir.

Güya, her ikisiyle de “anlaşmazlığa düşmüş de, yolları ayrılmış” falan hepsi numaradır, hikayedir:

Başta George Soros, belli başlı derin bağlantıları deşifre olmaya başlayınca; taktik değiştirip başka bir “kamuflaj elbisesi” giymiştir. Bunun nedeni, “İktidarı bütün hücreleriyle destekleyen!” Truva Antetli Derin Rolünü sürdürebilmekti…

Amerikancı Paker’in ve muhtelif elemanlarının bahse konu bu rolü “İktidarı, Batılı devletlerle
uyumlu hale getirebilmek
” amaçlıydı; ayrıca, Hükümete /AK Parti’ye “taraftar ve de dost görünmek suretiyle
kritik yanlışlar yaptırtabilmek
” içindi: Mevzu, halen daha böyle seyrediyor!
FİKRİ TAKİP: KURGUSAL FUTBOL

Dün 14 Mayıs’tı: İşbu vesileyle, 2006’ya gidelim ve 14 Mayıs akşamı “süper ligimizin!” son haftasına ait maçta Denizli Stadı’nda yaşananları hatırlayalım…

Futbolun uluslararası kuralları gereği “elli altıncı dakikada” maçın hakemi Mister Dereli tarafından tatil edilmesi gereken (ev sahibi takım için hükmen yenilgi anlamına gelecekti) ancak taammüden “edilmeyen” ve uzun uzatma dakikalarının ardından 1-1 biten bu kritik müsabaka F.Bahçe’ye şampiyonluğu kaybettirirken, Galatasaray’a bir haram-piyonluk daha kazandırmıştı!

O dönemde “süper ligimizdeki” bir kulübün (ismi bu satırların yazarında saklıdır) başkanlığını yapan bir kişinin; daha sonraları, 2011’de Şike Kumpası günleri yaşanırken- tarafıma anlattıkları “
Kurgusal
Futbol
” bahsinde fevkalade ibretliktir…

Şubat 2006’da -bir gün- TFF’nin İstanbul’daki binasına giden Kulüp Başkanı; sohbetin koyulaştığı bir anda -o dönemde yeni seçilmiş- TFF yönetiminden bir şahsın cebinden bir kâğıt çıkardığını, kendisinin de çok kısa bir süreliğine bu kâğıtta yazılanlara baktığını tarafıma söylemişti:

Dönemin Kulüp Başkanı, lig bitimindeki zirveyi ve küme düşme hattındaki tüm takımları “üç ay kadar öncesinden” gösteren bu listede kendi takımının adını düşenler arasında görmediğinde “çok rahatladığından” bahsetmişti!

14 Mayıs akşamı (2006) son maçları oynanacak Süper Kurgusal Ligimizin ilk iki sırasındaki takımlara da bir anlık gözleri ilişmişti: Birinci, Galatasaray’dı; ikinci de Fenerbahçe!

KOL SAATİ’Nİ GÖSTERMİŞTİ

14 Mayıs akşamı; İstanbul’daki Kayseri maçını kazanan Haram-piyon Cim Bom’un Başkanı Mister Polat, Denizli’den gelen neticeyi aldıktan hemen sonra kol saatini büyük bir sevinçle tribünlere gösteriyordu!

Ne de olsa…

Final haftasından birkaç gün öncesinde, ısrarla “Pazar akşamı 20.45’te kesinlikle şampiyonuz” diye derin bir kehanette bulunmuştu, Adnan Başkan!

-Hey gidi günler…

Kol Saatinden on üç sene sonra Kurgusal Futbol Sinemasında bu kez filmin adı: “Sinyor Terim yahut Heykel Yolcusu Kalmasın!”

#FETÖ
#Cem Fadıl Bozkurt
#İzhak Alaton
#TESEV
#George Soros
5 yıl önce
Can dostu tankları yürütürken, kendisi neciydi?
Kederli Kendir
Ülkelerin gelir grupları
Temmuz’da mahalli idarelerdeki memurların ilave ödemeleri arttı
Türkiye’ye karşı bu operasyonun bir bedeli var!
Hicret ruhu: Direniş, Diriliş ve Yenileniş yolculuğu