EDISYON:

Mourinho en iyi yaptığı şeyi yapmadı

03:0018/08/2024, Pazar
G: 18/08/2024, Pazar
Selman Ağrıkan

Fenerbahçe, son dakikalarda şok yaşamaya devam ediyor. Lille'e karşı iki maçta da uzatmalarda gole engel olamayan sarı-lacivertliler, benzer senaryoyu İzmir'de de yaşadı. Göztepe karşısında iki farklı öne geçen Fenerbahçe, deplasmandan ancak 1 puanla dönebildi. Bunda Jose Mourinho'nun gelmeyen ya da geç gelen hamleleri etkili oldu. Portekizli teknik adam maça sürpriz bir 11'le çıktı. Son maçına göre 3 değişiklik yapan deneyimli teknik adam, Dzeko ve En Nesyri’yi çift forvet olarak sahaya sürdü.

Fenerbahçe, son dakikalarda şok yaşamaya devam ediyor. Lille'e karşı iki maçta da uzatmalarda gole engel olamayan sarı-lacivertliler, benzer senaryoyu İzmir'de de yaşadı. Göztepe karşısında iki farklı öne geçen Fenerbahçe, deplasmandan ancak 1 puanla dönebildi. Bunda Jose Mourinho'nun gelmeyen ya da geç gelen hamleleri etkili oldu.


Portekizli teknik adam maça sürpriz bir 11'le çıktı. Son maçına göre 3 değişiklik yapan deneyimli teknik adam, Dzeko ve En Nesyri’yi çift forvet olarak sahaya sürdü. Orta sahada İsmail Yüksek dışında savunma oyuncusu kullanmayan Mourino, herkesi şaşırtan bu tercihiyle ilk yarı sonunda 2-0'lık üstünlüğü de yakaladı. Ancak Mourinho çalıştırdığı her takımda en iyi yaptığı şeyi, yani skoru korumayı unuttu. Öyle ki Mourinho ilk değişikliklerini 74. dakikada yaptı. Orta sahayı kuvvetlendirmek yerine kenar hamleleri yapan Portekizli çalıştırıcı, taraftarının desteğini arkasına alan Göztepe'nin baskısını kıramadı ve son dakika golüyle 2 puanı İzmir'de bıraktı.


Mourinho maçtan sonra, "Ben sihirbaz değilim sadece tecrübeliyim" dese de, sarı-lacivertli taraftarların ondan beklentisi çok daha fazlası. Bunun farkında olması gerekir.

#Fenerbahçe
#Göztepe
#Süper Lig
#Jose Mourinho

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.