Montella'nın maçı çözen hamlesi

03:0012/10/2024, Cumartesi
G: 15/10/2024, Salı
Selman Ağrıkan

EURO 2024'ten sonra en iştahlı maçımızı oynadık. Maç boyu Karadağ'ı sahasına hapsetsek de golü ancak 70. dakikada bulabildik. Birinci bölgede takım halinde savunma yapan rakibi karşısında 29 şut çeken milliler, oyunun sıkıştığı anlarda çilingir görevi gören İrfan Can Kahveci'nin golüyle mücadeleyi kazanmayı başardı. Elbette çok önemli bir 3 puanı hanemize yazdırdık ama Avrupa Şampiyonası'nda gündeme gelen 9 numara problemi bu maçta da göze çarptı. Net bir santrforumuzun olmayışı ve golü bulamayışımız

EURO 2024'ten sonra en iştahlı maçımızı oynadık. Maç boyu Karadağ'ı sahasına hapsetsek de golü ancak 70. dakikada bulabildik. Birinci bölgede takım halinde savunma yapan rakibi karşısında 29 şut çeken milliler, oyunun sıkıştığı anlarda çilingir görevi gören İrfan Can Kahveci'nin golüyle mücadeleyi kazanmayı başardı.


Elbette çok önemli bir 3 puanı hanemize yazdırdık ama Avrupa Şampiyonası'nda gündeme gelen 9 numara problemi bu maçta da göze çarptı. Net bir santrforumuzun olmayışı ve golü bulamayışımız Karadağ'ın da direncini artırdı. Oyunu iyi okuyan Montella, ikinci yarıda ileri üçlüyü tamamen değiştirdi. Bertuğ, Kenan ve İrfan Can'ı sahaya süren İtalyan teknik adamın bu hamleleri maçı çözdü.


Grupta oynadığı 3 maçta da bileği bükülmeyen Ay-Yıldızlılar, şimdi liderliği korumak için en çok zorlandığı deplasmanlardan biri olan İzlanda'ya gidiyor. Her maç üstüne koyan ve oyununu geliştiren millilerin Reykjavik'ten bu kez mutlu döneceğine inancım tam.

#Uluslar Ligi
#Türkiye
#Karadağ