EDISYON:

Hakan"ın gecesi

00:0012/10/2006, Perşembe
G: 27/08/2019, Salı
Osman Tanburacı

Maçın en iyisi kimdi?El insaf! Tabii ki dört gol atan Hakan. Durdu durdu turnayı gözünden vurdu. Şimdi Hakan onu eleştirenlere teşekkür etmeli. Tenkitlerden moralim bozuluyor derken gördük ki eleştiriler şu mübarek günlerde Hakan''a dua gibi gelmiş. Teşekkürler Hakan. Böyle ol 60''ına kadar oyna! Şimdi ona bozuk saat bile diyemeyeceğim, çünkü bozuk saat günde sadece iki sefer doğruyu gösterir, Hakan dörtledi! En çok da ben sevindim. Öperim quatrogol Şükür! Aman nazar değmesin. Bundan sonra Hakan

Maçın en iyisi kimdi?

El insaf! Tabii ki dört gol atan Hakan. Durdu durdu turnayı gözünden vurdu. Şimdi Hakan onu eleştirenlere teşekkür etmeli. Tenkitlerden moralim bozuluyor derken gördük ki eleştiriler şu mübarek günlerde Hakan''a dua gibi gelmiş. Teşekkürler Hakan. Böyle ol 60''ına kadar oyna! Şimdi ona bozuk saat bile diyemeyeceğim, çünkü bozuk saat günde sadece iki sefer doğruyu gösterir, Hakan dörtledi! En çok da ben sevindim. Öperim quatrogol Şükür! Aman nazar değmesin. Bundan sonra Hakan ne zaman strese girerse Terim Moldova''yla maç bağlasın.

Fatih Terim de haklı çıktı değil mi?

Evet! İnadı işe yaradı. Macaristan''ı yenen takım aynen sahadaydı bir farkla: Sabri defansta Hamit gol noktalarındaydı. Terim bu kez devreyi üç golle kapatırken mağrur komutan gibiydi, hiç aşırılığa kaçmadı. Yüzündeki mutlu ifade alkışı hak ettiğinin göstergesiydi. Bravo İmparator! Bu beş gollü “Resultato importante”yle İsviçre maçından dolayı aldığımız cezayı da prime çevirmiş oldun. Seyircisiz sahalarda yenilmedik. Terim Hakan''ı bile oyundan alma becerisini gösterdi. Demek ki neymiş? Herkes görevinin hakkını verirse stres de olmazmış, eleştiri de...

Maç ne zaman koptu?

Moldova oyuna çok hızlı başladı tam biz kopuyorduk ki Hakan Şükür iki sene sonra golü atınca maç koptu. Takım halinde huzur bulduk. Ondan sonra da coştuk. Öyle güzel top çevirdik ki Moldova sarhoş oldu. Topuk pasları, çabuk verkaçlar, alan değiştirmeler, uzaktan şutlarla, kalenin dibine kadar sokularak katı Moldova defansını parçaladık. Gözlerimiz bayram yaptı.

Seyircisiz oyundan etkilendik mi?

Aa oyun seyircisiz miydi? Protokol tribünümüz öyle tezahürat yaptı ki sanırsınız özel tim. Yer gök inledi. İşte taraftarın oyuna katkısı budur!

Moldova korkulacak takım mıydı?

Hep aynı şeyi söyledim, Moldova bizim rakibimiz olamaz. Beş golle iyi kurtuldular. Bazılarımız çok temkinli laflar etti ama Hakan dört golle onlara haddini bildirdi.

Arda''yı nasıl buldunuz?

Bu çocuk üstün yetenek. Oyunun içine kaydığı vakitler potansiyel tehlike! Dalga geçer gibi adam geçiyor. Top ayağına geldi mi siz ayağa fırlıyorsunuz. Bu yaşta bu etkinlik müthiş bir şey. Sık sık da alan değiştirerek rakibi talan ediyor. Tuncay''ın attığı dördüncü golde Arda''nın payı büyük. Penaltıyı yaptırırken ceza sahasına süzülüşü de şiir gibiydi.

Ya diğerleri?

Hamit yerini bulunca etkili oldu. İki topu inanılmaz bir şekilde direkten döndü. Sabri ve İbrahim de çok iyilerdi. Takımımız tümüyle etkin futbol oynadı. Böyle oynadığı zaman herkes mutlu oluyor, şimdi bu takıma laf söylenir mi? Adamın dili tutulur Alimallah. İlk kez keyif alarak bir maç seyrettim. Ancak böyle olacağını da biliyordum. Moldova beş yediyse şükretmeli, Şükür de Moldova''ya şükretmeli.

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.