Fenerbahçe güle oynaya geçeceği turu, ilk maçtaki skor nedeniyle kaybetti. Bu kadro aslında turu geçmeye hatta en az yarı final oynamayı hak eden bir kadroydu ki, takımın başındaki Jose Mourinho da turnuvanın en tecrübeli hocası.
Fenerbahçe deplasmanda maça kazanmak için çıktı. Bu sefer gereksiz risk almaktan kaçındı ve oyun olarak doğru bir kurgu gösterdi. Sistemden kopmadı. Rangers çok iyi ve takım halinde kapandığı için, ikiden üçüncü bölgeye geçişte zaman zaman Fenerbahçe’nin zorlandığını söylemek mümkün. Burada da kanat ortaları maçın seyrini değiştirecekti, öyle de oldu.
Çok fazla pozisyona girdi. Aslında 90 dakikanın 0-2 bitmesi, Rangers için büyük şanstı. Ayrıca Norveç’in Ivan Bebek’i Espen Eskas, turu bir takımdan alıp diğerine hediye etti. Temsilcimizin 3 tane çok net penaltısı verilmedi. Jose Mourinho’nun da söylediği gibi, sanki birileri ona ceza kesiyor gibiydi.
Şunu da atlamamak lazım, bu kadar pozisyona giriyorsan birisini gole çevireceksin. Çeviremezsen işin seyri değişebilir. Fenerbahçe, turu Rangers’a hediye etti.
Şunu bir kez daha gördük ki, Jose Mourinho takımda kalmalı. Yönetim değişse bile Mourinho önderliğindeki bu yapılanma devam etmeli. Bugün son 16’da elenirsin yarın yarı finalde… Fakat Mourinho tarzı bir hocan varsa o kupayı uzanma ihtimalinde her zaman vardır.
Merhaba, sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynak oluşturur. Lütfen diğer kullanıcılara ve farklı görüşlere saygı gösterin. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı dil kullanmayın.
İlk yorumu siz yapın.
Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.
Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.
BIST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.