|
Transfer kaosu

Galatasaray transferde beklenmedik adımlar atarken bence en büyük kayıp Kerem Aktürkoğlu oldu. Takımla sorunlar yaşadığı ve teknik direktörle tartıştığı doğru ama taraftarların bir çoğu bu iki konu dışında saha içerisinde Kerem’e çok haksızlık etti. Galatasaray, kanat transferi yapamadığı için Kerem’i arayacaktır diye düşünüyorum.

Osimhen’in 1 yıllığına kiralanması aslında Okan Buruk'un oyun planında değişikliğe gideceğinin habercisi. Osimhen demişken Galatasaray, piyasa değeri 100 milyon Euro olan bir oyuncuyu Türkiye’ye getirdi. Tüm dünya basını başarı gözüyle bakıp methiyeler düzerken Türk medyası yine şaşırtmıyor. Osimhen hamlesi yerden yere vurularak eleştiriliyor. Bu ortamda Messi’yi de Ronaldo’yu da getirseniz eleştirecekler. Transferi yapan Fenerbahçe olsaydı şimdi tüm medya ayakta alkışlıyordu.

Bu kadroya Ocak ayında muhakkak kanat transferi yapılmalı. Tabi başka eksikler de var fakat Jakops, Osimhen ve Jelert ile değişecek dizilimde kanat beki kullanılacak senaryoda 3-5-2 için kadro yeterli olmuş oluyor.

#spor
#Galatasaray
#transfer
10 gün önce
Transfer kaosu
Aslan istediği oyunu oynar
Kara dinlilerle milletin savaşı
İsrail, 28 Şubat ve kendini yakan ABD askerinin yokladığı eşik
Gemide isyan büyüyor..
Eşyanın tasallutundan kurtulmak ve eşyaya tasarrufta bulunmak...