|
Hedef yine yeniden Avrupa

Galatasaray’ın gidişatı için üzgün ve endişeliyim. 52 bin kişi stadyumda, milyonlar televizyon başında sarıkırmızılıların tur atlayacağına inanmışken oynanan oyun ve kaybedilen tur insanlar için hayal kırıklığına sebep oldu. Galatasaray, evinde neredeyse şut çekmeden bir ilk yarı bitirdi.

Bu oyunun ve yaşanan her şeyin elbette bir sorumlusu vardır. Okan Buruk ilk yarı çift forvet oynattı fakat ön alanda Batshuayi ve Icardi’yi 3. bölgede topla buluşturacak oyuncu yoktu. Sara oyunu 1. bölgeden kurarken pas geçişinde Torreria yetersiz kaldı.

Kabul etmek gerekiyor ki Young Boys takımı Galatasaray’dan fizik gücü olarak çok öndeydi. Galatasaray saha içi problemlerini çözer ama yönetim ve camia içi sorunların çözülmesi çok kolay gözükmüyor. Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi’nde yoluna devam edecek. Taraftarın ve camianın toparlanarak bir bütün olması gerekiyor. Hayat devam ediyor. Yönetimin aksiyon alarak en kısa süre içerisinde zayıf bölgelere transfer yapması gerekiyor.

Aynı zamanda futbolcuların da kafa yapılarını değiştirmesi şart. Galatasaray’ın fizik gücünü arttırması ve mental olarak kuvvetlenmesi gerekiyor. Hedef yine yeniden UEFA Avrupa Ligi.

#spor
#Galatasaray
#Avrupa
15 gün önce
Hedef yine yeniden Avrupa
Osmanlı, Bâtınîleri ‘dışın içinde’ neden ve nasıl konumlandırdı
Dezenformasyonun ilacı nedir…
ECB başladı, Fed başlayacak, peki ya TCMB ne yapacak?
Bozkırdan yükselen çınar: Türk Devletleri Teşkilatı
Her gün defalarca bütün insanlığı öldürür gibi