El insaf!

03:0015/10/2024, Salı
G: 15/10/2024, Salı
Oğuz Altay

Gün geçmiyor ki Galatasaray ile ilgili olumsuz haberler gündeme getirilmesin. Hiç dikkat ettiniz mi? Hiçbir kulübün sıkıntısı yok sadece Galatasaray'ın varmış. Borcu, oyuncularıyla ilgili anlaşmazlıklar, Okan Buruk'un özel hayatı, Icardi'nin seyahati, sponsorluk anlaşmalarında pürüzler, Erden Timur yerine yöneticilerin yetersizliği, Galatasaray da Fatih Terim sesleri üstelik dünyanın en iyi santrforlarından biri olan Osimhen'in alınması ve Icardi'nin oynamaması büyük sıkıntı şeklinde gündemler oluşturuluyor.

Gün geçmiyor ki Galatasaray ile ilgili olumsuz haberler gündeme getirilmesin. Hiç dikkat ettiniz mi? Hiçbir kulübün sıkıntısı yok sadece Galatasaray'ın varmış. Borcu, oyuncularıyla ilgili anlaşmazlıklar, Okan Buruk'un özel hayatı, Icardi'nin seyahati, sponsorluk anlaşmalarında pürüzler, Erden Timur yerine yöneticilerin yetersizliği, Galatasaray da Fatih Terim sesleri üstelik dünyanın en iyi santrforlarından biri olan Osimhen'in alınması ve Icardi'nin oynamaması büyük sıkıntı şeklinde gündemler oluşturuluyor. Bu arada eleştirilen Okan Buruk ve talebeleri 8 maçta 7 galibiyet ve 1 beraberlikle, puan farkıyla lider. Rakibi Fenerbahçe'nin durumu çok zor. Yöneticileri kanal kanal gezip sürekli algı yapma peşinde. Üstelik Galatasaray, Kadıköy'de 50 bin Fenerbahçe taraftarının önünde en büyük rakibi Fenerbahçe'yi sahadan silerek 3 gollü bir galibiyet elde etti.


El İnsaf! Sormazlar mı insana bu kadar enerjiyi özeleştiri yapmaya kullansanız daha iyi olmaz mı diye? Belli ki Jose Mourinho da çare olamıyor Galatasaray'ın önlenemez yükselişine. Haziran ayından beri Fenerbahçe'nin başında olan Mourinho için hala "Zaman lazım" diyenlere bir sözüm var. Yanlış yolda ve yanlış tutum içindesiniz. Maalesef bu durum başarıyı getirmez, geçen yıl ve önceki sezonda olduğu gibi. Galatasaray sadece kendi sorunları ve saha içine odaklanarak çok akıllı işler yapıyor. Bu şekilde devam edilirse şüphesiz 5. yıldız ve 25. şampiyonluğa ulaşması kaçınılmaz.

#Galatasaray
#Fenerbahçe
#Jose Mourinho
#Oğuz Altay