|
Ayrılan değerlidir bu oyunda

A Milli Takımımız İzlanda’yı mağlup ederken gecenin en çok konuşulan ismi doğal olarak Kerem Aktürkoğlu oldu…


Son 3 sezonda Galatasaray’ın en çok katkı veren oyuncuları listesinin en tepesinde bulunan futbolcu, önceki günlerde 12 Milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Portekiz ekibi Benfica’ya imza atmıştı. Milli oyuncunun Benfica’ya transfer oluşunun hemen ardından çıktığı milli maçta hat-trick yapması sarı kırmızılı camia içerisinde hesaplaşmalara neden oldu.


Galatasaray’da kötü sonuçlar alındığında günah keçisi ilan edilen Kerem, bir anda iyi futbolcu haline gelirken ‘biz bu adamı nasıl sattık’ şeklinde yapılan yorumların sosyal medyada defalarca paylaşıldığına şahit olduk. Hatta ben bu tartışmaların seviyesini biraz yükselteyim ve bir pişmanlık havası hissettiğimin altını çizeyim….


Futbolun hayat gibi olduğunu anımsadığımız bir geceydi aslında. Ayrılıklar zor olsa da bu gerçekleşince ayrılan hep değerli oluyor… Dün gece olduğu gibi… Kerem Aktürkoğlu, İzmir’deki resitalinde kendisini istemeyenlere unutulmaz bir cevap verirken sevenlerini de duygulandırdı.


Down sendromlu Abdülkadir için verdiği sözü tutmuş olması da hepimizin içini ısıttı.


3. Lig takımından Galatasaray’a transfer olurken kimsenin beklenti içinde olmadığı bir adamın, sarı kırmızılılarda kaptanlık pazubandını taktığını ve bu takımın en verimli ismi olduğunu düşündüğümüzde müthiş bir belgesel konusu çıkabilir. Kerem’in ayrılık hikayesi ise kuşkusuz konuyu dramatik bir hale getirecektir.


Evet o artık elindeki asasını Portekiz’de gösterecek. Ve öyle görünüyor ki bunu her izleyen Galatasaraylı büyük bir iç geçirecek…


Ayrılık hikayelerinde iki tarafında kaybedecek şeyleri olabilir. Ancak bu hikayede bir tarafın kaybı daha fazla olacakmış gibi…

#Kerem Aktürkoğlu
#Benfica
#Galatasaray
7 days ago
Ayrılan değerlidir bu oyunda
Osmanlı’da Bâtınîlerle ilgili siyasetin değişme sebepleri
Soykırım kodlaması: Merhametsiz süper katiller!
Evanjelikler Kamala Harris için bölünüyorlar!
Herkes yeteri kadar çıplak mı?
Pirincin taşını bakalım nasıl ayıklayacaklar…