242 yazı listeleniyor
Kadir Has Üniversitesinde Bankacılık Finans doktorasını bitirdi. Doktora tezi “Kurumsal yönetim uygulamalarının finansal performansa etkileri ve Türkiye uygulaması”dır. İhtisas alanına bu tez ile birlikte “Corporate Governance” kurumsallaşma eklenmiştir.
2000 yılından başlayarak bilişim sektöründe Uzak Doğu ile yıllarca ticaret yaptı. Bu vesile ile Güney Çin, Hong Kong, Tayvan ve Güney Kore’de uzun yıllar geçirdi.
Birden fazla özel şirkette yönetici ortaklık yapmaktadır. Otomotiv sektöründe 1993 yılından itibaren Alman, Japon, Güney Kore ve Hindistanlı meslektaşlarıyla çalışıyor. Yatırım danışmanlığı kapsamında birçok şirketin satın alma ve birleşmesinde aktif rol üstlendi.
“Kurumsallaşma ve Elektronik İş Akış Yönetimi” üzerine çalışmalar yapmakta ve bunu kitap haline getirme çabasındadır. 2017 yılından itibaren Yeni Şafak gazetesi, Derin Ekonomi, Z Raporu dergilerinde makaleleri düzenli olarak yayımlanmaktadır.
Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.
Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.
BIST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.