1968 yılında Çankırı’da doğdu. 1985 yılında girdiği Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi’ni 1995 yılında bitirdi. 1986 yılında Zaman gazetesinde gazeteciliğe başladı. Hak-İş’e bağlı Hizmet İş ve Öz İplik İş Sendikalarında Basın Müşavirliği yaptı. Ankara merkezli çeşitli gazetelerde editör, haber müdürü, yazı işleri müdürü olarak görev yaptı. 1999 yılında Ayyıldız gazetesinin kuruluşunda bulundu. Aynı yılın Eylül ayında Yeni Şafak gazetesinde gece şefi olarak işe başladı. 2000 yılından itibaren Kanal 7 Televizyonu’nda da çalışmaya başladı. 3 yıl süreyle hem Yeni Şafak’ta hem Kanal 7’de çalıştı. 2003 yılında Kanal 7’de haber müdürü olarak görev aldı. 2008 yılında Ülke tv kurucu Genel Yayın Yönetmeni oldu. 2009-2015 yılları arasında Haber7.com’da 2015-2016 yılları arasında Star gazetesinde günlük yazılar yazdı. Halen Ülke tv Genel Yayın Yönetmenliğine devam ediyor.
Evli ve 3 çocuk babasıdır.
Normal zamanlarda, fikren farklı farklı olan insanımız o gece ve sonraki nöbet gecelerinde ortak paydada bir araya gelmişti.
Son günlerde tartıştığımız tam da budur?
Adriyatik’ten Çin Seddi’ne kadar uzanan gönül coğrafyamızdan söz etmiyorum.
Tek bir çakıl taşını vermektense canımızı vermeye hazır olduğumuzu söylediğimiz vatanımızdan, haremi ismetimizden söz ediyorum..!
Çünkü, vatanımızda özgürce yaşayabilmek için…
Egemen bir devlet olarak var olabilmek için…
-Neredeyse dünyadaki bütün ülkelerin komşularıyla sınır, hava sahası, kıta sahanlığı, deniz yetki alanı gibi konularda itilafları vardır. Bizim de var.-
26 Şubat 2019’da hazırlık safhasıyla başlayan ve 27 Şubat günü birlik ve gemilerin Karadeniz Ereğli, Umuryeri, Gölcük, Erdek, Çanakkale, Foça, Aksaz ve İskendurun’dan hareketleriyle başlayan tatbikatın senaryolara göre uygulamalı kısmı 5 Mart’ta Aksaz ve Foça’da denizaltı arama kurtarma safhası ve deniz komandolarının nefesleri kesen çıkarma harekatıyla tamamlandı.
Ve bugün Mavi Vatan’ı korumak için bir şey daha yaptık. Mavi Vatan için Libya meşru hükümetine destek amacıyla asker gönderdik.
Yine Libya’da varız. Çünkü Hafter denen uluslararası aktörlerin taşeronu bir teröristle mücadele eden Libya meşru güçlerine destek vermezsek Mavi Vatanımız tehlikeye girecek.
Tıpkı PKK, PYD/YPG, DEAŞ gibi vatanımıza musallat olanları “deniz sınırlarımızın” dışında tutmak için, oradayız.
Bizim geleneğimizde ordu sefere çıktığında, arkasından dua edilir. Beşinci kol faaliyeti yapılmaz. Yapana da bozguncu denir.
Vatanımızın tek bir çalık taşını kimselere vermeye niyetimiz olmadığı gibi Mavi Vatanımız’ın da tek bir damlasını kimseye vermeye niyetimiz yok.
Merhaba, sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynak oluşturur. Lütfen diğer kullanıcılara ve farklı görüşlere saygı gösterin. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı dil kullanmayın.
İlk yorumu siz yapın.
Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.
Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.
BIST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.