|
Kitaptaki “pedofili” Pizza Gate’nin izdüşümüdür

Bayramdan hemen önce bir kitaptaki iğrenç bölümler üzerine “Pedofili” tartışması yaşadık. İğrenç kitabın yazarı Abdullah Şevki gözaltına alındıktan sonra savcının karşısına çıkarıldı. Kitabındaki pedofiliyi “kirli gerçeklik” akımıyla savundu. Tutuksuz yargılanacak.



Söz konusu yazarın yalnız olmadığı, Elif Şafak ve bazı yazarların romanlarında da pedofiliye işaret eden metinlerin bulunduğu gündeme geldi.

Ne var ki bir el bu tartışmanın büyümeden sümen altı edilmesi için epeyce çabaladı. Konunun gündemde kalmaması için epeyce uğraş verdi.

Tıpkı, 2016’da Amerika’da ortaya çıkan
PİZZA GATE
skandalının, merkez medyada yer almaması, sümen altı edilmesi, dava konusu bile olmaması gibi.

***

Ne hikmetse Türkiye’de pedofiliyi “normal” bir şeymiş gibi romanlarına taşıyanlarla, PİZZA GATE skandalına adı karışan uluslararası aktörlerin arasındaki “zihinsel benzerlik” çok dikkat çekici!

Çok zorlama bir iddiada bulunuyorsun diyenleriniz olabilir.

Lakin, 2016 yılında dünya gündemine bomba gibi düşen ama daha sonra ne soruşturma açılan, ne açıklama yapılan ne de merkez medyada yeteri kadar yer bulan “PİZZA GATE” skandalını hatırlarsanız bana hak vereceğinize inanıyorum.

Türkiye’de romanlarında pedofiliye yer veren Elif Şafak, Abdullah Şevki ve diğer yazarların ortak özelliği “liberal sol” ve küreselci olmalarıdır. Elif Şafak’ın FETÖ ile “gelin” ilişkisi bile küreselciliğindendir.
PİZZA GAZETE skandalına adı karışan uluslararası politikacı ve sermayedarların tamamı da küreselcidir.
Yani, Türkiye’de kitaplarıyla “pedofili”yi meşrulaştırmaya çalışanlar, bir yönüyle küreselcilerin uluslararası çıkarlarına ve dahası “
s
apkın yaşam biçimleri
”ne de hizmet etmişlerdir.

İsterseniz PİZZA GATE skandalının ne olduğunu (internetten çok daha geniş bilgileri bulabilirsiniz) madde madde kısaca hatırlayalım:

PİZZA GATE’Yİ HATIRLAYALIM Kİ PEDOFİLİYİ ‘NORMAL’ GÖRENLERİN ZİHİN DÜNYASINI ANLAYALIM
Pizza Gate skandalı nedir?
Kısaca, “
Amerika’nın önde gelen sermaye sahipleri ve ünlü siyasetçileri için düzenlenen sapkın etkinliklerde çocukların kurban edilmesi ve çocuklara cinsel istismarda bulunmasının ortaya çıkması
”dır.
*Skandala “Pizza Gate” adının verilmesinin sebebi nedir?

Bu pedofili olaylarını yönettiği iddia edilen kişinin, aynı zamanda meşhur bir pizza markasının da sahibi olması ve bu pedofili olaylarında gizli şifre olarak pizza kodlarının kullanıldığının düşünülmesidir.

*Skandalın merkezinde yer alan Comet Pizza’nın sahibi kim?

Comet Ping Pong Pizza adlı restoranın sahibi James Alefantls’dir. Ünlü GQ dergisinin yaptığı bir haberde Obama döneminde Washington DC’nin en etkili 40 kişisinden biridir.

*Sistem nasıl işliyor?

Bu pizzacı, özellikle ünlü, siyasetçi ve sermaye sahiplerine çocuk pazarlamak üzere çalışan bir şebekenin paravan şirketi gibi gizlice faaliyet yürütmüş. Yapılan tüm yazışmalarda da pizza kodları kullanılmış. İddiaya göre peynir kız çocuğu, makarna erkek çocuk anlamına geliyormuş. Ünlüler sapkın partiler verirken yüksek meblağlar ödeyip bu terimlerle pizzacıdan mail ile sipariş vermiş ve bu çocuklar adrese teslim edilmiş.

*Pizza Gate skandalı nasıl ortaya çıktı?
Skandal Wikileaks belgelerinde ortaya çıktı.
Barack Obama, Bill Clinton ve Hillary Clinton’a danışmanlık yapan John Podesta’nın, ticaret ve yüksek bürokrasi çevresinden kimselerle Comet Ping Pong adında bir pizzacıda düzenlenecek “pedofili” organizasyonuna ilişkin mail alışverişi Wikileaks üzerinden sızdırıldı. Ancak bu süreçte Amerikan merkez medyasında olağanüstü bir sansür uygulandı.
*Skandalda kimler var?

Söz konusu skandalda Clinton çifti, Georges Soros gibi ünlü isimlerin yanı sıra Barack Obama’nın da adı geçiyor.

*Skandalla ilgili hukuki süreç başlatıldı mı?

Hayır. Bu skandalla ilgili herhangi bir soruşturma açılmadığı gibi herhangi bir açıklama da yapılmadı.

PİZZA GATE bize şunu göstermiştir: Pedofili küreselcilerin sıradanlaştırdığı iğrenç bir istismar yöntemidir.

Peki bu istismar yöntemi nasıl oluyor da Türkiye’de kitaplarda “normalmiş” gibi yazılıp çizilebiliyor?

Buna cevabı ise, yazar Mehmet Ulusoy veriyor.

Ulusoy şöyle diyor,

“Soru şudur: Pedofili, bazılarının, özellikle neoliberal ve postmodernistlerin iddia ettiği gibi, insani, biyolojik-psikolojik bir hastalık mıdır, yoksa daha temel bir sorun mudur? Diğer deyişle, bir çürüme ve çöküş kültürünün dışa vurumu mudur? Ya da insan doğasına aykırı bütün ruhsal çarpıklıklarıyla, eşcinsel ve ensestçi sapkınlıklarıyla Batı Yeni Ortaçağ kültürünün entelektüel ve estetik düzeye yansımış kaçınılmaz sonuçları mıdır bunlar? Her ikisini de içeriyor diyebiliriz. Ama yine de
ben bunun, bireyin siyasal, toplumsal, kültürel etkenlerden bağımsız, tıp-psikoloji alanına giren masum bir hastalık değil, Batı merkezli ideolojik-kültürel bir tavır-yaklaşım sorunu olduğunu iddia edeceğim.” (08.06.2019 AYDINLIK)

Şimdi anladık mı neden pedofili sapkınlıkları Elif Şafak gibilerinin kitaplarında yer alıyor?

#Pedofili
#Kitap
#Elif Şafak
#Abdullah Şevki
#Pizza Gate
#ABD
#Mehmet Ulusoy
5 yıl önce
Kitaptaki “pedofili” Pizza Gate’nin izdüşümüdür
Kara dinlilerle milletin savaşı
Ülkelerin gelir grupları
Temmuz’da mahalli idarelerdeki memurların ilave ödemeleri arttı
Türkiye’ye karşı bu operasyonun bir bedeli var!
Hicret ruhu: Direniş, Diriliş ve Yenileniş yolculuğu