EDISYON:

İnat böyle bir şey

04:0020/09/2024, Cuma
G: 20/09/2024, Cuma
Ali Kemal Yazıcı

Bir takım iyi oynar, kötü oynar, kazanır veya kaybeder bu iki takımın gücü ve sergilediği oyunla ilintili olmalıdır. nat böyle bir şey Bir takım iyi oynar kötü oynar kazanır veya kaybeder bu iki takımın gücü ve sergilediği oyunla ilintili olmalıdır. Yok, eğer siz hakem olarak iki takım yerine de oynamaya kalkarsanız sınıfta kalırsınız. Kayserispor’un kazandığı gol öncesinde Eren’e yapılan faulü hakem Mehmet Türkmen es geçince, kıdemsiz yan hakem Bersan Duran altta kalır mı O’da ikinci yarıda Poyraz

Bir takım iyi oynar, kötü oynar, kazanır veya kaybeder bu iki takımın gücü ve sergilediği oyunla ilintili olmalıdır. nat böyle bir şey Bir takım iyi oynar kötü oynar kazanır veya kaybeder bu iki takımın gücü ve sergilediği oyunla ilintili olmalıdır.

Yok, eğer siz hakem olarak iki takım yerine de oynamaya kalkarsanız sınıfta kalırsınız. Kayserispor’un kazandığı gol öncesinde Eren’e yapılan faulü hakem Mehmet Türkmen es geçince, kıdemsiz yan hakem Bersan Duran altta kalır mı O’da ikinci yarıda Poyraz Efe’nin golünde kartal kesilirken konuk takımın ilk yarıda bariz iki ofsaytında oyunu devam ettirdi. Yine aynı Mehmet Türkmen maç süresinde en az 12 dakika oyunu geciktiren kaleci Onurcan da üç maymunu oynadı.

Benim anlamadığım, genelde bu tür eşikte olan hakemlerin deneme maçları hep Trabzonspor maçları oluyor. İyi yönettin derbilere kadar yolun var. Yok, kötüysen olduğun yerde sayacaktın. Sizin anlayacağınız Trabzonspor ligin kobay ekibi ve bu ekip üzerinden birileri güç gösterisi yapıyor.

Her ne kadar bu gelişmeler sonuca endeksli değil ama etkisi büyük. Her ne kadar oyun formasyonu değişmeye çalışsa da buna fiziksel yeterlilik izin vermiyor. Geçen hafta zorlu Beşiktaş maçını oynayan Trabzonspor, hücum organizasyonlarını çok adamla yaparken özellikle geriye koşmak zorunda kaldığı anlarda sıkıntı yaşadı.

Set savunması yapan rakibi karşısında çabuk oynamaya çalışırken telaşlı oynayan, kısa alanda pas bağlantılarını yapmakta sıkıntı yaşayan, rakibin hızlı geçişlerine önlem alamadığı gibi savunma arkasına atılan toplarda da çaresiz kalan bir Trabzonspor vardı sahada.

Dört aydır takım savunmasına odaklanan bir takımın dört günde ve maç yoğunluğunda bu alışkanlığından vaz geçip böylesine düşük enerjiyle hücum organizasyonlarını geliştirmesi kolay değil. Bunun göstergesi ise belki de teknik adamlık kariyerinde Şenol Güneş’in bu kadar erken ve bu kadar fazla oyuncu değiştirmesi olarak da örnekleyebiliriz.

#spor
#Trabzonspor
#Kayserispor

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.