Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi "Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi" bölümü mezunu. 15 yıldan uzun zamandır basın camiasının içinde yer aldı. 1997 yılından bu yana Yeni Şafak Gazetesi Haber Merkezi'nde özel haberler, dizi yazıları, araştırma yazıları, röportajlar, tarih sayfaları ve köşe yazıları yazdı. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti 2004 Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri Röportaj Dalı'nda ödüle layık görüldü. Biyografi alanında dört kitap yayınladı. Sivil toplum kuruluşlarında çeşitli görevler üstlendi.
Lew’a göre Biden anıları, bilgisi ve İsrail’i destekleme tutkusu kuruluş hikayesine kadar uzanan kendi neslinin son başkanıydı. Biden İsrail’in daha iyi bir sonuca ulaşması için mümkün olan her şeyi yaparak siyasi risk almıştı. Biden 15 ay boyunca medyada ve kendi partisinin bazı kesimlerinde büyük bir muhalefetle karşılaşmasına rağmen İsrail’in yanında durarak yeniden seçilme mücadelesini aşılmaz hale getirmeye bizzat katkıda bulunmuştu.
Aldatmak İsrail’in öteden beri yaptığı bir şey. İsrail sadece ABD Başkanlarını değil birçok Batı’lı lideri de aldatmıştı. Bu liderler hatıralarında nasıl kandırıldıklarını anlatmıştılar. Biden ve Blinken bile bile aldatıldılar ve İsrail’in soykırımına bile isteye ortak oldular. Soykırıma ilişkin gerçek rakamlar ortaya çıktığında ne kadar çocuk ve kadının hayatına son verildiği açıklık kazanacak. Ve hiç kuşkusuz tarih Biden ve Bilinken’ı “soykırım” ile etiketleyecektir.
Merhaba, sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynak oluşturur. Lütfen diğer kullanıcılara ve farklı görüşlere saygı gösterin. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı dil kullanmayın.
Tarih boyunca yahudi çocuğu hep aldatmıştır.
Yahudi çocuğu, yahudi çocuğudur, ıslahı mümkün değildir; görüldüğü yerde itlaf edilmelidir.
Muhtasar ve mücmel: 1) Yahudi inancı âhirete ve hesap gününe bîgânedir. Bu yüzden, bu inanca bağlı olanlar, âhiret hayatına mukâbil dünya hayatını tercih ederler. 2) Yalanı mübâh görürler. 3) Sadâkatleri, cansiperâne bağlılıkları yoktur. Bu yüzden de vatanları olmaz.
Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.
Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.
BIST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.