EDISYON:

İsmail Küçükkaya'nın istediği olmadı: Canlı yayında velinin verdiği yanıtlar tüm planlarını bozdu

18:0320/09/2024, Cuma
G: 20/09/2024, Cuma
Diğer

Halk TV'de sabah programı sunan İsmail Küçükkaya, bugün İzmir'deki bir okul önünden canlı bağlantı yaptı. Muhabire okulun çevresindeki velilere soru sormasını isteyen Küçükkaya, istediği cevabı alamayınca apar topar canlı yayını kesti.

Halk TV'de canlı yayınlanan İsmail Küçükkaya'nın sabah programında kısa süreli gerginlik yaşandı. Küçükkaya, bağlantı yaptığı izmir'deki okulda bulunan muhabire "Bir vatandaşımıza mikrofon uzatsak. Ne istiyorsunuz desek. Talepleri ne merak ediyorum Türkiye duysun. Oraya gelmişler." sözleriyle velilerle röportaj yapmasını söyledi. Uzatılan mikrofona konuşan veli ise Küçükkaya'nın istediği cevapları vermedi.

"Çok memnunum okuldan"

Veli, muhabirin "Buradaki talebiniz nedir?" sorusuna, "Talebim yok ben çok memnunum okuldan. Buradan bırakıyoruz alıyoruz. Çok güveniyorum öğretmenlerimize." şeklinde beklenmedik bir cevap verdi.

"Tamam uzatmasın"

Muhabir velinin bu beklenmedik cevabına hemen müdahale ederek okulun önündeki yolun çift akışlı olduğunu hatırlatarak şikayetlerin yaşandığını söyledi. Veli de bu kez sorunun araç parklarından kaynaklandığını belirterek, "Tek şeritli olmasını istediler ama olabileceğini zannetmiyorum zaten burası ben doğduğumdan beri böyle çift şeritli. Şöyle olabilir; buraya arabalar park ediyor, park etmese daha güvenli olabilir. Çok sıkış tepiş oluyor insanlar buradan çıkamıyor. Benim talebim arabaların buraya park etmemesi. Okul da bunu istiyor." dedi. Bu cevapların ardından sinirlenen İsmail Küçükkaya, duruma müdahale ederek röportajı durdurmaya çalıştı. Küçükkaya'nın, "Tamam peki tamam uzatmasın" dediği duyuldu.

Mustafa Varank'tan tepki

Yaşanan olay sonrası AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulundu. Duruma tepki gösteren Varank, "Sorsanız haberciyiz, objektifiz derler..." ifadelerini kullandı.


#İsmail Küçükkaya
#Halk TV
#Canlı yayın

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.