EDISYON:

Yandaş Levent Gültekin'den bir gün cami açılışına gidip bir gün rakı vaadi veren Özgür Özel'e tepki: Arkadaş ne yapıyorsun tam olarak

11:3818/09/2024, Çarşamba
G: 18/09/2024, Çarşamba
Diğer

Muhalif gazeteci Levent Gültekin kendi YouTube kanalında CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in "1 litre rakı 140 lira" vaadi ile ilgili eleştiride bulundu. Geçtiğimiz günlerde İzmir Bornova'da cami temel atma törenine katılan Özel'in, dün ise Balıkesir'de yaptığı 'yüksek promilli' vaat, yandaş gazeteciler tarafından bile eleştirilerin odağı haline geldi.

"ARKADAŞ NE YAPIYORSUN TAM OLARAK?"

Özgür Özel'in çok ciddi bir siyaset yöntem dersi alması gerektiğini söyleyen Levent Gültekin, "Cami açılışına gitmekteki amacın muhafazakar seçmendeki CHP algısını değiştirmek değil mi? Biz gavur değiliz, biz de Müslümanız algısı vereceksin. İşe yarar mı bilmiyorum. Sen 3 gün önce cami açılışına katılıyorsun, 3 gün sonra da rakının fiyatı şuraya düşecek diye bir... Arkadaş ne yapıyorsun tam olarak?" ifadeleriyle Özel'e yüklendi.

ÖNCE CAMİ AÇILIŞI SONRA RAKI VAADİ

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, geçtiğimiz günlerde İzmir Bornova’da cami temel atma törenine katıldı. Özel konuşmasında, cami inşaatının hızla tamamlanacağını ve en geç üç ay içinde bir cuma günü toplu olarak ibadete açılacağını belirtmişti.

12 Eylül 2024

CHP Genel Başkanı Özgür Özel dualarla cami temel atma törenine katıldıktan 5 gün sonra Marmara Adalar Belediyesi'ni ziyaret etti. Burada açıklamalar yapan Özel, CHP iktidarı döneminde 1 litre rakının 140 lira olacağını söyledi.

17 Eylül 2024

YouTube
Yandaş Levent Gültekin'den bir gün cami açılışına gidip bir gün rakı vaadi veren Özgür Özel'e tepki: Arkadaş ne yapıyorsun tam olarak
Gündem / Politika
18 Eylül, Çarşamba

#Levent Gültekin
#Özgür Özel
#İzmir
#Balıkesir

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.