EDISYON:

Emekliler toprakla vakit geçirecek

KAYA YEŞİLKAYA/ ESKİŞEHİR
00:0025/01/2007, Perşembe
G: 25/01/2007, Perşembe
Yeni Şafak
Emekliler toprakla vakit geçirecek
Emekliler toprakla vakit geçirecek

Eskişehir'de Gündoğdu Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Hobi bahçesi daha önce örneğine az rastlanır bir proje olarak dikkat çekiyor.

Odunpazarı Bölgesi'nde ikamet eden emeklilere hitap edecek olan hobi bahçesi, toprakla ve bahçeyle uğraşmayı seven tüm emekliler için yapılıyor. 8 bin metrekarelik alan üzerinde yapımı tamamlanan bahçe, 85 adet parselden oluşuyor. Kendin ek kendin ye mantığı ile yapılan ve halkın boş vakitlerini değerlendirmesine olanak sağlayan bahçenin yapımının tamamlanması üzerine başvuru şartlarını belirleyen Odunpazarı Belediyesi, hobi bahçesinden yararlanmak isteyen vatandaşların 1-28 Şubat tarihleri arasında Odunpazarı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Beyaz Masa Birimi' ne başvuru yapabileceklerini belirtiyor. Kiralama süresinin 1 yıl olduğunu ve yıllık kira ücretinin 50 bin YTL olduğunu açıklayan yetkililer, "Başvuru sayısı 85' in üzerinde olduğu taktirde tahsis sahipleri Odunpazarı Belediyesi Encümen'ince kura usulü ile belirlenecektir" dedi.


Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.