EDISYON:

Beşiktaş'ın Eyüpspor maçı hazırlıklarını yöneticiler takip etti

17:4418/09/2024, Çarşamba
DHA
Beşiktaş, Eyüpspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.
Beşiktaş, Eyüpspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Beşiktaş, Süper Lig'in 6'ncı haftasında Eyüpspor ile sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarına, bugün yaptığı antrenmanla devam etti. İdmanı, siyah-beyazlı yöneticiler de takip etti.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Giovanni van Bronckhorst'un yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Isınma koşuları ve pas çalışmasıyla başlayan idman, minyatür kale çalışmasıyla devam etti. Antrenman, dar alanda oynanan çift kale maçla tamamlandı.


Siyah-beyazlıların antrenmanını İkinci Başkan Hüseyin Yücel, Tesislerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Çağlayan Tuğal, Kamu ile İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Burak Aslan, Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba ile Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Danışmanı Bradley Howard Friedel takip etti.


Beşiktaş, Trabzonspor maçı hazırlıklarına bir günlük iznin ardından 20 Eylül Cuma günü saat 11.00'de basına kapalı yapacağı antrenmanla devam edecek.

#Beşiktaş
#Eyüpspor
#Süper Lig

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.