|

Özel güvenlik soruları ve cevap anahtarı 2024 yayınlandı mı? ÖGG soruları ve cevap anahtarı PDF görüntüleme ekranı…

Özel Güvenlik 110. Temel Eğitim ve 86. Yenileme Eğitimi Sınavı (ÖGG) 25 Ağustos Pazar günü gerçekleştirildi. Sınava giren adaylar özel güvenlik sınavı soru ve cevap anahtarlarını merak ediyor. Peki, ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖGG sınavı soruları ve cevapları ne zaman yayımlanacak? ÖGG sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte, EGM 110. Dönem Özel Güvenlik sınavı soruları ve cevapları PDF görüntüleme ekranı...

09:02 - 26/08/2024 Pazartesi
Güncelleme: 09:27 - 26/08/2024 Pazartesi
Yeni Şafak
ÖGG SORULARI VE CEVAPLARI YAYIMLANDI MI?
ÖGG SORULARI VE CEVAPLARI YAYIMLANDI MI?

Özel Güvenlik 110. Temel Eğitim ve 86. Yenileme Eğitimi sınavı (ÖGG) 25 Ağustos Pazar günü yapıldı. Sınava giren adaylar adaylar, şimdiden soru - cevap duyurusunu bekliyor. EGM 110. ÖGG sınav soruları ve cevapları için tarih verdi. Peki, ÖGG sınavı soruları ve cevapları ne zaman yayımlanacak?

ÖGG SINAV SORULARI NE ZAMAN YAYIMLANACAK?

110. dönem ÖGG soru ve cevapları 27 Ağustos günü adaylarla paylaşılacak. Sorulara itirazlar da 27-29 Ağustos tarihleri arasında alınacak.

ÖGG SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

ÖGG sonuçları da 13 Eylül'de ÖGNET üzerinden ilan edilecek.

ÖGG SINAV İTİRAZI NE ZAMAN, NASIL YAPILABİLECKE?

Yapılan sınavla ilgili sınav soruları, cevap anahtarları, sınav sonucu, itiraz sonuçları ve sınavla ilgili talimatlar Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığının “www.egm.gov.tr/ozelguvenlik” web sitesinde ilan edilecektir.

Yazılı sınav sorularına veya yazılı sınav sonucuna itiraz eden adaylar Halk Bankası Şubelerine sınav adı ve kimlik bilgilerini bildirerek 250 TL ücret yatıracaklardır. 3.2. Adaylar, ilgili banka hesabına yazılı sınav sorularına ve/veya yazılı sınav sonucuna itiraz ücretini yatırdıktan sonra sınav itiraz ücreti dekontlarını İl Emniyet Müdürlüğü Özel Güvenlik Şube Müdürlüklerine teslim edecek ve ilgili personel adayların veri girişlerini ÖGNET’e yapacaktır.

Yazılı sınav sonucuna itiraz ile ilgili olarak bu kılavuzun 3.1. 3.2. ve 3.3. maddelerinde belirtildiği şekilde yapılacaktır. Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığına dilekçe vb. şekilde yapılan müracaatlar ile ozelguvenlik@egm.gov.tr adresine yapılan itirazlar değerlendirilmeye alınmayacaktır. Bu durum sınav salonlarında gözetmenler tarafından adaylara duyurulacaktır.


#Özel Güvenlik Sınavı haberleri
#ögg sınavı haberleri
#ÖGG haberleri
18 gün önce