|

Kastamonu 165 idareci ve öğretmen açığa alındı - Kastamonu haber

Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde görev yapan 165 idareci ve öğretmen açığa alınarak hakkında soruşturma açıldı. Darbe girişiminin ardından devam eden soruşturmalar devam ediyor. Kastamonu'daki en güncel gelişmeleri yenisafak.com'dan takip edebilirsiniz.

Yeni Şafak
17:33 - 22/07/2016 Cuma
Güncelleme: 14:46 - 22/07/2016 Cuma
IHA

Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde görev yapan 165 idareci ve öğretmen açığa alınarak hakkında soruşturma açıldı.



Darbe girişimi sonrası Milli Eğitim Bakanlığı'nda başlatılan soruşturma kapsamında Kastamonu'da Aktif Eğitim-Sen'e üye bütün idareci ve öğretmenlerle, FETÖ/PDY terör örgütüne finansal destek sağladığı tespit edilen idareci ve öğretmenler açığa alındı. Kastamonu Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde görev yapan 165 öğretmen ve idarecinin açığa alınarak haklarında soruşturma başlatıldığı öğrenildi.



Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Altın açığa alındı


Aile ve Sosyal Politikalar Kastamonu İl Müdürü Mehmet Altun, FETÖ terör örgütünün darbe girişimi sonrası açığa alınarak hakkında soruşturma başlatıldı.



15 Temmuz FETÖ terör örgütü mensubu bir gurup subaylar tarafından gerçekleştirilmek istenilen darbe girişimi sonrası Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mehmet Altun açığa alındı. Açığa alınan Mehmet Altun hakkında da soruşturma başlatıldı.


#Kastamonu
#Darbe girişimi
#İl milli eğitim müdürlüğü
#görevden alma
8 yıl önce