Kahramanmaraş haber - Kiraz bahçesinde 4 el bombası bulundu

Yeni Şafak
23:2616/08/2016, Salı
G: 16/08/2016, Salı
AA

Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesindeki bir kiraz bahçesinde 4 adet el bombası bulundu. Kiraz bahçesinde bulunan el bombaları, jandarma ekiplerince kontrollü olarak patlatıldı. İşte Kahramanmaraş'tan son haberler.

Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesindeki kiraz bahçesinde bulunan 4 el bombası jandarma ekiplerince imha edildi.



Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Çığşar Mahallesi'ndeki kiraz bahçesinde el bombası gören vatandaşlar durumu jandarmaya bildirdi.



Olay yerine gelen jandarma ekipleri, bahçedeki 4 el bombasını boş bir araziye taşıdı. Çevreyi güvenlik çemberine alan olay yeri inceleme ekipleri, 4 el bombasını kontrollü olarak imha etti.




Kahramanmaraş'ta FETÖ operasyonu: 22 gözaltı


Kahramanmaraş'ta Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) sağlık yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında 22 kişi gözaltına alındı.


Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından il genelinde yapılan operasyonlarda aralarında profesör, doçent, doktor ve sağlık çalışanlarının da bulunduğu 22 kişi gözaltına alındı.


Kahramanmaraş Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde görevli akademisyenler ile sağlık görevlileri 22 kişi, Necip Fazıl Şehir Hastanesi'nde alınan sağlık raporunun ardından sorgulanmak üzere Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.




#el bombası
#jandarma
#Kahramanmaraş

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.