|

Kahraman Binbaşı Barış Dedebağı kimdir? Dedebağ'ın yeni görüntüleri!

FETÖ'nün darbe girişimi sonrası halkın meydanlara inmesi ile büyük bir direniş ve büyük bir destan yazıldı. Darbeci askerlerin rütbesini söken ve sorgulama görüntüleri ile kahraman olan Binbaşı Barış Dedebağ kimdir? Darbe girişimi sonrası yeni görüntüler ortaya çıkarken Binbaşı Barış Dedebağı'n yeni görüntüleri de ortaya çıktı.​ İşte o görüntüler...

Yeni Şafak
14:48 - 20/07/2016 Çarşamba
Güncelleme: 19:01 - 20/07/2016 Çarşamba
Diğer

Kahraman Binbaşı Barış Dedebağı kimdir? FETÖ'nün darbe girişimi sonrası halkın meydanlara inmesi ile büyük bir direniş ve büyük bir destan yazıldı. Darbeci askerlerin rütbesini söken ve sorgulama görüntüleri ile kahraman olan Binbaşı Barış Dedebağ kimdir? Darbe girişimi sonrası yeni görüntüler ortaya çıkarken Binbaşı Barış Dedebağı'n yeni görüntüleri de ortaya çıktı.


Ankara Etimesgut Zırhlı Birlikler Komutanlığ'ına sızıp 200 tankı çıkarmaya çalışan FETÖ'cü terörist Tuğgeneral Ahmet Bircan Kırker ve teröristleri derdest eden kahraman Binbaşı Barış Dedebağı'nın yeni görüntüleri ortaya çıktı.



FETÖ mensuplarının darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında, İstanbul Emniyet Müdürlüğünde görevinden uzaklaştırılan personel sayısı 479'a yükseldi. Terör örgütü FETÖ mensubu askerlerin 15 Temmuz günü başlattığı darbe girişiminin engellenmesinin ardından başlatılan soruşturma kapsamında, FETÖ ile bağlantısı ve ilişkisi olduğu iddiasıyla dün İstanbul Emniyet Müdürlüğünde görevli 140'ı rütbeli olmak üzere 465 personelin görevden uzaklaştırılmasının ardından, 8'i rütbeli 14 emniyet personelin daha görevden uzaklaştırıldığı bildirildi.





Silah ve kurum kimliklerine el konulan emniyet personelinden 5'inin 3. sınıf emniyet müdürü, 7'sinin 4. sınıf emniyet müdürü, 10'unun emniyet amiri, 3'ünün başkomiser, 14'ünün komiser, 109'unun komiser yardımcısı, 9'unun başpolis, 318'inin polis memuru ve 4'ünün genel idari hizmetlisi olduğu öğrenildi.





Ayrıca, darbe girişiminin engellenmesi sonrasında başlatılan operasyonlarda gözaltına alınan 9 emniyet mensubundan 5'inin emniyetteki işlemleri sürüyor. Adliyeye sevk edilen 4 emniyet personelinden 3'ü tutuklanırken, 1'i adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.





#Binbaşı
#Barış Dedebağı
#FETÖ
#Darbe girişimi
8 yıl önce