Yeni Şafak

Hintliler beyazlamak istiyor!

Yeni Delhi
22:0024/03/2010, Çarşamba
G: 24/03/2010, Çarşamba
Yeni Şafak
Hintliler  beyazlamak istiyor!
Hintliler beyazlamak istiyor!

Hindistan'da ten beyazlatıcı krem satışları rekor düzeye ulaştı. Ülkede beyazlatıcı krem pazarının yılda yüzde 18 büyüdüğü, satışların Coca-Cola ve çay satışlarını geçtiği ifade ediliyor. Üstelik 500 milyon dolarlık yeni bir pazarın ortaya çıkacağı da belirtiliyor.


Ülkede açık tenli olmak güzel olmanın ölçütleri arasında. Yeni nesil Bollywood yıldızları da açık ten modasının öncüleri olarak görülüyor. Üstelik kadınlar kadar erkekler de bu modaya ayak uyduruyor. Ancak kremlerin oldukça tehlikeli yan etkileri mevcut.

Yorumlar

Merhaba, sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynak oluşturur. Lütfen diğer kullanıcılara ve farklı görüşlere saygı gösterin. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı dil kullanmayın.

Henüz yorum bulunmuyor

İlk yorumu siz yapın.

Kapat

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.