|

Sofuoğlu’ndan Şükür’e: Sakın Sakarya’ya gelme!

Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, FETÖ mensubu Hakan Şükür’e sosyal medya hesabından sert tepki göstererek, “Sakın Sakarya’ya gelme, bu halk seni linç eder” diye seslendi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 17/07/2016 Pazar
Güncelleme: 22:13 - 16/07/2016 Cumartesi
Yeni Şafak
Kenan Sofuoğlu’na yaptığı paylaşım sonrasında 
takipçilerinden destek yorumları yağdı.
Kenan Sofuoğlu’na yaptığı paylaşım sonrasında takipçilerinden destek yorumları yağdı.

Dünya Şampiyonu milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, ABD'de yaşayan eski futbolcu FETÖ mensubu Hakan Şükür'e sosyal medya hesabından sert tepki gösterdi. Meydanlara millete destek olmaya gittiğini söyleyen ve Cumhurbaşkanı Erdoğan için 'Rabbim Reisimizden razı olsun' diyen Sofuoğlu, Hakan Şükür'e 'Sakın Sakarya'ya gelme, bu halk seni linç eder' diye seslendi.





BİZ ABDESTİMİZİ ALIP ÖLMEYE KOŞTUK


Sofuoğlu paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Yazıklar olsun olay başladığında ATM'lere koşanlara, yazıklar olsun marketlere koşanlara, yazıklar olsun benzinliklere gidip depolarını doldurmaya çalışanlara. Biz abdestimizi alıp adam gibi ölmeye koştuk. Sakarya valiliği önünde elinde silah olan askerlerle karşı karşıya geldik. Rabbim halkımızdan ve reisimizden razı olsun dimdik ayakta durdukları için. Hakan Şükür sakın Sakarya'ya gelme bu halk seni linç eder. Ne mutlu bu vatan için şehit olanlara”




#Kenan Sofuoğlu
#Hakan Şükür
#FETÖ
8 yıl önce