|

Meclis'te sürpriz görüşme

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Meclis Başkanı İsmail Kahraman'ın makamında bir araya geldi. Ziyaretin yaklaşık olarak 30 dakika sürdüğü bildirildi.

Yeni Şafak
15:12 - 1/10/2017 Pazar
Güncelleme: 17:34 - 1/10/2017 Pazar
AA
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Yıldırım ve MHP lideri Bahçeli, Meclis Başkanı İsmail Kahraman'ın makamında bir araya geldi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Yıldırım ve MHP lideri Bahçeli, Meclis Başkanı İsmail Kahraman'ın makamında bir araya geldi.
Cumhurbaşkanı
Recep Tayyip Erdoğan,
Başbakan Binali Yıldırım ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Meclis Başkanı İsmail Kahraman'ın makamında bir araya geldi.
26. Dönem 3. Yasama Yılı, Genel Kurul'daki açılış oturumuyla başladı. Oturuma Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı. Erdoğan,
TBMM
Başkanı İsmail Kahraman'ın sunuş konuşmasının ardından açılış konuşmasını yaptı. Genel Kurul'daki konuşmasının ardından ise Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ın Meclis'teki makamına nezaket ziyareti gerçekleştirmek üzere Genel Kurul salonundan ayrıldı.
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Başbakan Binali Yıldırım, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, milletvekilleri, bakanlar, yüksek yargı başkanları ve kuvvet komutanları da katıldı.

Ziyaret, yaklaşık olarak 30 dakika sürdü. Erdoğan, ziyaret sonrası Meclis'ten ayrıldı.

Başbakan Binali Yıldırım da 15 Temmuz'da hasar gören ve onarılan makamında ilk ziyaretçilerini ağırladı.

#Recep Tayyip Erdoğan
#TBMM
#Bahçeli
#İsmail Kahraman
7 yıl önce