Edremit’te 10 iş adamı daha tutuklandı - Balıkesir haberleri

Yeni Şafak
19:4015/08/2016, Pazartesi
G: 15/08/2016, Pazartesi
IHA

Edremit'te 10 iş adamı tutuklandı. Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine yönelik başlatılan soruşturma kapsamında Balıkesir'in Edremit ilçesinde 10 iş adamı daha tutuklandı. Balıkesir'den en güncel haberler yenisafak.com'da.

Balıkesir haberleri - Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine yönelik başlatılan soruşturma kapsamında Balıkesir'in Edremit ilçesinde 10 iş adamı daha tutuklandı.



Edinilen bilgiye göre, FETÖ'nün darbe girişimine yönelik Edremit ilçesinde başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan 40 iş adamı, 10 gün zarfında gruplar halinde adliyeye sevk edildi. Göz altındaki son 10 kişi de çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.



FETÖ'nün darbe girişimine yönelik Edremit ilçesinde yürütülen soruşturma dahilinde şu ana kadar gözaltına alınan 40 iş adamından 32'si tutuklanırken, 8 iş adamı ise adli kontrol ile serbest bırakıldı. Soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

#Edremit
#Balıkesir
#FETÖ soruşturması
#Tutuklama
#İş adamı

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.