|

AÖF tek ders iptal oldu! AÖF tek ders sınavı ne zaman?

AÖF tek ders sınavı iptal oldu. Anadolu Üniversite Açıköğretim Fakültesi (AÖF) tarafından mezun olacaklar için yapılan tek ders sınavı ülkedeki silahlı FETÖ örgütü tarafından yapılan darbe girişimi sonrası AÖF tarafından yapılan duyuruda sınavın ileri bir tarihe ertelendiği duyuruldu. Peki AÖF tek ders sınavı ne zaman yapılacak?

Yeni Şafak
11:28 - 18/07/2016 Pazartesi
Güncelleme: 08:47 - 18/07/2016 Pazartesi
Diğer

Ülke'de silahlı terör örgütü FETÖ tarafından yapılan darbe girişimi sebebiyle 16 Temmuz 2016 Cumartesi günü yapılacak olan AÖF tek ders sınavı ne zaman yapılacak?



Dün gece Yurtta Sulh Konseyi adlı darbeci grup tarafından ülkede resmen terör estirildi. F-16'lar sabaha kadar alçak uçuş yapıp bombalar patlattı. Bugün yapılacak olan AÖF tek ders sınavı ise yapılan resmi açıklamanın ardından iptal oldu.



Anadolu Üniversitesinin resmi sitesinden yapışan açıklama ise şöyle:


''Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerimizin 16 Temmuz 2016 Tek Ders Sınavı ve 16-17 Temmuz 2016 Güz Dönemi Dönem Sonu Telafi Sınavı ileri bir tarihe ertelenmiştir. Yeni sınav tarihleri ayrıca duyurulacaktır.''



Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi tek ders sınavlarının tam olarak ne zaman gerçekleşeceği belli olmamak ile beraber daha sonra üniversite tarafından duyurulacaktır.




#AÖF
#AÖF tek ders
#AÖF tek ders sınavı
8 yıl önce