Uğur Dündar: Tayyip Bey'in muhalefeti un ufak edişine şapka çıkarıyorum

CHP yandaşı gazeteci Uğur Dündar, muhalefet partilerinde seçimden bu yana yaşanan iç kavgalarla ilgili sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. "Tayyip Bey'i hep eleştirdim eleştireceğim de..." diyen Dündar, "Ama şu muhalefeti seçimden bu yana un ufak edişine şapka çıkarıyorum" ifadelerini kullandı.

Uğur Dündar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın muhalefeti un ufak edişine şapka çıkardığını söyledi.

Yedili Masa'nın genel seçimlerden ağır bir hezimetle çıkmasının ardından muhalefette büyük bir kaos yaşanmaya başladı. Özellikle CHP ve İYİ Parti'de genel başkanların istifaları istense de iki isim de koltuğundan kalkmayacağını defalarca dile getirdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener koltuğunu korumayı başarırken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu kurultayda zorlu bir süreç bekliyor.

Yaşanan bu iç kavgalarla ilgili CHP yandaşı gazeteci Uğur Dündar'dan dikkat çeken bir açıklama geldi.

'Tayyip Bey'in muhalefeti un ufak edişine şapka çıkarıyorum'

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Dündar, "Tayyip Bey'i hep eleştirdim eleştireceğim de..." diyen Dündar, "Ama şu muhalefeti seçimden bu yana un ufak edişine şapka çıkarıyorum" ifadelerini kullandı.

GÜNDEM
CHP yandaşı gazeteci Fikret Bila: Özgür Özel ve Gökhan Günaydın'ın istifası istenecek

GÜNDEM
CHP'den İmamoğlu'nun gizli toplantısına zehir zemberek sözler: Partimizin hiyerarşisini dikkatte almayan bu toplantıdan haberimiz yoktu

GÜNDEM
Sızdırılan videoda yer alan iki isim CHP MYK toplantısına katılmadı

GÜNDEM
Mustafa Sarıgül'den İmamoğlu'na şarkılı gönderme: Tutmayın yol verin gidene