Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Fatih Altaylı'ya salvolar: Satılık kepaze kadın düşmanı namert

CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisi hakkında 'Dış devletlere çalışan ajan ve AK Parti'nin adamı' ifadelerini kullanan YouTuber Fatih Altaylı'ya sert sözlerle yanıt verdi. "Merkepler adam olur sen olmazsın" başlıklı bir paylaşım yapan Kılıçdaroğlu, Altaylı için "FETÖ yalakası kepaze, satılık, kadın düşmanı namert, tetikçi, çukur ve alçak" şeklinde ifadeler kullandı.

Hüseyin Berk
Fatih Altaylı - Kemal Kılıçdaroğlu

CHP yandaşı YouTuber Fatih Altaylı, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alarak, "Beni dövseydi onu affederdim ama kendisini hiç affetmiyorum. Çünkü o AK Parti’nin adamı" ifadelerini kullandı.

"Merkepler adam olur sen olmazsın"

Kılıçdaroğlu, kendisini 'dış devletlere çalışan ajan' olarak da niteleyen Altaylı'ya, X hesabından yaptığı, "Merkepler adam olur sen olmazsın" başlıklı paylaşımla yanıt verdi.

Altaylı'nın "FETÖ yalakası bir kepaze" olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu, "Kalemin satılık. Ruhun satılık. Hatta küfür yuvası ağzın bile satılık." dedi.

"Satılık kepaze, kadın düşmanı namert"

Sözlerinin devamında Altaylı'yı "kadın düşmanı namert, tetikçi, çukur ve alçak" olarak da niteleyen eski CHP lideri, "Ben, Bu partiyi senin gibi "elinde viski kadehleriyle partime yön veren" alçakların elinden aldım ve Halkın Partisi yaptım." ifadelerine yer verdi.

GÜNDEM
İsrail sevdalısı Fatih Altaylı boykot hassasiyetine dil uzattı: Bunlar şuur yitiminden muzdaripler

GÜNDEM
Delege isterse hâlâ buradayım

GÜNDEM
Kurultay öncesi trol ağı devrede

GÜNDEM
Kılıçdaroğlu'nun adamlarına tasfiye