Putin dört bölgeyi işaret ederek müzakere şartını açıkladı

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, İsviçre'nin ev sahipliğinde düzenlenecek Ukrayna Barış Zirvesi'ne ilişkin, "İsviçre'deki konferansa davet edilmedik. Rusya olmadan, bizimle açık ve sorumlu bir diyalog kurmadan, Ukrayna ve Avrupa güvenliği konusunda çözüm bulunması imkansız" ifadelerini kullandı. Putin, Ukrayna'nın birliklerini Donetsk, Luhansk, Herson ve Zaporijya'dan çekmesi ve NATO'ya katılma isteğinden vazgeçmesi halinde müzakerelere başlayabileceklerini söyledi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya'nın başkenti Moskova'da Rusya Dışişleri Bakanlığı üst düzey yöneticilerinin de katıldığı bir toplantı düzenledi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, İsviçre'deki Ukrayna Barış Zirvesi'ne ilişkin, "İsviçre'deki konferansa davet edilmedik. Rusya olmadan, bizimle açık ve sorumlu bir diyalog kurmadan, Ukrayna ve Avrupa güvenliği konusunda çözüm bulunması imkansız" ifadelerini kullandı.

'Ukrayna birliklerini çekerse...'

Putin, Ukrayna'nın birliklerini Donetsk, Luhansk, Herson ve Zaporijya'dan çekmesi ve NATO'ya katılma isteğinden vazgeçmesi halinde müzakerelere başlayabileceklerini söyledi.

EKONOMİ
Putin Batı'ya petrol ambargosunu uzattı

DÜNYA
Putin Bakan Fidan'ı kabul edecek

DÜNYA
Putin bugün Bakan Fidan ile görüşecek

GÜNDEM
Bakan Fidan Rusya Devlet Başkanı Putin ile bir araya geldi