Bayern Münih Real Madrid maçı canlı izle-Tivibu Spor canlı

Bayern Münih Real Madrid maçı canlı izleme sayfasını haberimizden görebilirsiniz. Tivibu Spor kanalından canlı yayınlanacak dev karşılaşmanın tüm detaylarını sizlerle paylaşıyoruz. Devler Ligi çeyrek final ilk maçında Allianz Arena'da oynanacak Bayern Münih Real Madrid mücadelesini canlı izlemek ve maçtan istatistikleri görmek için haberimize bakabilirsiniz.

Yeni Şafak
​Bayern Münih Real Madrid maçı canlı izle-Tivibu Spor canlı

Bayern Münih Real Madrid maçı canlı izlemek için hemen tıkla. Tivibu Spor canlı yayınını internet üzerinden izlemek için sayfamızda verdiğimiz bilgilere bakabilirsiniz. UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Bayern Münih sahasında Real Madrid'i konuk ediyor. Saat 21.45'te başlayacak zorlu mücadeleyi Tivibu Spor 2 kanalından canlı olarak izleyebilirsiniz. Karşılaşmanın canlı skor takibini ve maçtan anlık gelişmeleri haberimizden görebilirsiniz.

Allianz Arena'da oynanacak olan Bayern Münih - Real Madrid maçını Nicola Rizzoli yönetecek. Saat 21.45'de başlayacak olan mücadele Tivibu Spor 2'den canlı olarak ekranlara gelecek. En son 2013 yılında şampiyonluğa ulaşan Bayern Münih, golcüsü Lewandowski’nin de başarılı performansıyla güçlü rakibii elemeyi hedefliyor. Real, rakibini 2013-14 yarı finalinde 1-0 ve 4-0’lık skorlarla elemiş, o sezon kupayı kazanmıştı. Ronaldo da, Almanlar’a iki gol atmıştı.

Bayern Münih - Real Madrid Muhtemel 11'ler:

Bayern Münih:Neuer, Lahm, Martinez, Boateng, Alaba, Alonso, Vidal, Robben, Thiago, Ribery, Müller

Real Madrid: Navas, Carvajal, Ramos, Nacho, Marcelo, Modric, Casemiro, Kroos, Bale, Ronaldo, Benzema

ÖZGÜN
Bayern Münih Real Madrid maçını şifresiz veren kanallar için tıkla

ÖZGÜN
Atletico Madrid Leicester City maçını şifresiz veren yabancı kanallar listesi

İKİ TAKIM VE MAÇ HAKKINDA İSTATİSTİKLER

● Bayern Münih, oynadığı son 5 maçta 4 galibiyet ve 1 mağlubiyet aldı.● Real Madrid, oynadığı son 5 maçta 4 galibiyet ve 1 beraberlik aldı.● Bayern Münih, oynadığı son 5 maçta 14 gol attı, kalesinde yalnızca 2 gol gördü.● Real Madrid, oynadığı son 5 maçta 12 gol attı, kalesinde 5 gol gördü.● Bayern Münih, evinde oynadığı son karşılaşmada Dortmund'u 4-1 mağlup etti.● Real Madrid, deplasmanda oynadığı son karşılaşmada Leganes'i 4-2 mağlup etti.