Celal Fedai kardeşim güzel özetledi bizim bin yıllık serencamımızı ve tarihî rolümüzü: Türkiye’nin kaderi, bölgenizin ve dünyanın geleceğinin belirlenmesinde yeniden kilit rol oynamak.Fırat Kalkanı Harekâtı ile başlayan ve Afrin Harekâtı’yla yeni bir ivme kazanan süreç, Amerikan hegemonyasının (dolayısıyla Amerika’yı kolonileştiren Yahudi gücü’nün egemenliğinin) sonunun başlangıcı olacak biiznillah.
Sadece bölge üzerinde değil, küre üzerinde de elbette.
Abartılı bir yorum mu bu?
Hayır.
Batılılar, Batı ittifakının üyesi olmasına rağmen, Türkiye’nin kendi yörüngesini bulma mücadelesi vereceğini çok iyi biliyorlardı; bunu yalnızca biz bilmiyorduk, biz aklımızın köşesinden bile geçirmiyorduk...
İkinci Dünya Savaşı›ndan sonra Osmanlı coğrafyasına “Amerika” yerleşti.
Bu sorunun cevabını doğru veremezsek, hem küresel ölçekte yaşanan sorunu hem de bizi kimlerin, nasıl hedef tahtasına yatırdıkları sorununu aslâ kavrayamayız.
Yahudilerin vatanı yoktur; sermaye ve beyin güçleri vardır.
Yarın, Çin’e yerleşmek gerekirse, Çin’e göçmekte ve yerleşmekte tereddüt etmeyecektir bu Yahudi sermayesi ve beyni.
Bu arada, Trump’ı -devrildikten sonra üstelik- savunduğum filan sanılmasın. Bu kadar ruhsuz, döküntü birini savunamam. Bana ne, bize ne Amerikan başkanından filan!
Bunu yaklaşık yirmi yıldan bu yana sadece bendeniz yazıyorum bu ülkede...
Bugüne kadar körkütük ne kadar saldırıya uğradım bu nedenle!
Yaşanan son hadiseler, 20 küsur yıldır yazdıklarımı doğruluyor...
Türkiye, uzun yıllar sonra, nihayet tarihî bir fırsat yakaladı: Siyonistler, Osmanlı’yı çökertmelerinin, sonra da bölgeyi cehenneme çevirmelerinin bedelini ağır ödeyecekler!
Türkiye, depremden sonra, toparlanmamızı sağlayacak uzun soluklu bir yol haritası çıkarmalı: Ama stratejik zekâyı ihmal etmeden ve bütün tuzaklara karşı dikkatli, hazırlıklı olarak tarihî kaderine odaklanmalı.
Vesselâm.
Merhaba, sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynak oluşturur. Lütfen diğer kullanıcılara ve farklı görüşlere saygı gösterin. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı dil kullanmayın.
Teşekkürler Hocam! Fakat, zaten Çin'de her ikisi de var ve savaşmıyorlar mı?
Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.
Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.
BIST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.