Yeni Şafak

CHP'li Başkan: Yaşlı olmasam dağa çıkardım

Yeni Şafak
19:075/10/2015, Pazartesi
G: 5/10/2015, Pazartesi
Diğer

Diyarbakır'ın Silvan İlçesi'nde 4 gün süren sokağa çıkma yasağını bahane eden CHP Silvan İlçe Başkanı Abdülmenaf Manaz 'Yaşlı olmasam dağa çıkardım' dedi.

Diyarbakır Silvan'da 4 gün boyunca uygulanan sokağa çıkma yasağı bitmeden hemen önce ilçenin CHP'li Başkanı Abdülmenaf Manaz, RS FM'de Yavuz Oğhan'dan "bidebunudinle" programına canlı bağlandı ve tepki çeken açıklamalara imza attı. Manaz, "Burası 90'lı yılları geçti, yaşlı olmasam dağa çıkardım'' dedi.



Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde dört gün boyunca uygulanan sokağa çıkma yasağı sona erdi. Halkın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla uygulanan yasakta 21 terörist etkisiz hale getirildi. Yasağın bitmesine saatler kala canlı yayına bağlanan CHP Silvan İlçe Başkanı Abdülmenaf Manaz uygulamayı eleştirirken skandal sözler sarfetti. Manaz yaşının ilerlediğini belirtti ve ''Benim 12 çocuğum var, yaşlı olmasaydım dağa çıkardım. Bizi sürekli dağa göndermek istiyorlar'' ifadelerini kullandı.




#chp
#başkan
#terör
Yorumlar

Merhaba, sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynak oluşturur. Lütfen diğer kullanıcılara ve farklı görüşlere saygı gösterin. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı dil kullanmayın.

Henüz yorum bulunmuyor

İlk yorumu siz yapın.

Kapat

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.