logo
EDISYON:

ATV canlı izle! Maçları canlı yayınla ATV’den HD yayın izle

Yeni Şafak
20:534/02/2017, Cumartesi
G: 4/02/2017, Cumartesi
Diğer
ATV canlı yayın izle
ATV canlı yayın izle

ATV canlı izlemek için haberimizi inceleyebilirsiniz. ATV ekranlarında maç keyfi yaşanacak. Ziraat Türkiye Kupası son 16 maçında heyecanlı maçlar bizleri bekliyor. Galatasaray Başakşehir ve Beşiktaş Fenerbahçe maçları ATV’den canlı izlenecek.

ATV canlı izleme bilgilerine ulaşmak oldukça kolaydır. Ziraat Türkiye Kupası maçlarında heyecan ATV'de yaşanacak. Başakşehir Galatasaray ve Beşiktaş Fenerbahçe maçları ATV ekranlarından HD kalitede canlı izlenecek. Sizler de HD kalite farkıyla ATV canlı izlemek istiyorsanız haberimizi inceleyebilirsiniz.





Kupada heyecan başlıyor


Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu maçları yarın oynanacak Tuzlaspor-Sivasspor karşılaşmasıyla başlayacak.


Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu heyecanı 4 Şubat Cumartesi ve 5 Şubat Pazar günü oynanacak karşılaşmalarla devam edecek. Turun ilk maçında Tuzlaspor, Sivasspor'u ağırlayacak. Kupada son 16 turu iki önemli müsabakaya sahne olacak. Cumartesi günü oynanacak mücadelede Medipol Başakşehir, Galatasaray'ı konuk edecek. 5 Şubat Pazar günü ise kupada derbi heyecanı yaşanacak. Ligin lideri Beşiktaş, erken final niteliğindeki maçta Vodafone Arena'da ezeli rakibi Fenerbahçe ile oynayacak.


Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda oynanacak karşılaşmalar şöyle:



4 Şubat Cumartesi

14.00 Tuzlaspor - Sivasspor


16.15 Gençlerbirliği - Kayserispor


18.30 Şanlıurfaspor - Çaykur Rizespor


20.30 M.Başakşehir - Galatasaray



5 Şubat Pazar

12.30 Akhisar Belediyespor - Gümüşhanespor


15.30 Atiker Konyaspor - Ümraniyespor


16.15 Kasımpaşa - Osmanlıspor


20.30 Beşiktaş - Fenerbahçe



Galatasaray kupada Medipol Başakşehir karşısında

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda yarın Medipol Başakşehir'le karşılaşacak.



Kupanın son şampiyonu sarı-kırmızılılar, bu sezon E Grubu'nda alt lig takımları Tuzlaspor, 24 Erzincanspor ve Elazığspor'la mücadele etti. Gruptan son maçta aldığı galibiyetle Tuzlaspor'un arkasında 2. sırada çıkan Galatasaray, tek maç eleme sistemine göre oynanacak maçta Medipol Başakşehir'i eleyerek adını çeyrek finale yazdırmayı hedefliyor.



Tek maç eleme sistemine göre oynanacak maçın normal süresi beraber bitmesi durumunda karşılaşmada on beşer dakikadan iki uzatma devresine geçilecek. Uzatmalarda da eşitlik bozulmazsa çeyrek finalisti seri penaltı atışları belirleyecek.



Medipol Başakşehir ile Galatasaray arasında 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak zorlu maçı hakem Mete Kalkavan yönetecek.




#ATV
#ATV canlı izle
#ATV canlı yayın izle

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.