Başkan Aktaş: Biz Bursa'nın her köşesinde gülümsüyoruz

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gemlik 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen gece döneri sahur programında vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Aktaş, “Zannediyorlar ki sadece Nilüfer'de gülümseniyor. Bilmiyorlar ki biz Bursa'nın her köşesinde gülümsüyoruz. Bu şehirde yaşamaktan hamdolsun çok mutluyuz” diye konuştu.

Aktaş, gece döneri sahur programında vatandaşlarla bir araya geldi.

Gemlik 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen gece döneri sahur programına Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın yanı sıra Bursa Milletvekili Mustafa Varank, AK Parti Gemlik Belediye Başkan Adayı Refik Yılmaz, MHP Bursa İl Başkanı Muhammet Tekin, siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Your browser doesn't support HTML5 video.

“Biz Bursa'nın her köşesinde gülümsüyoruz”

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, gece dönerinin Türkiye'nin literatürüne Gemlik sayesinde girdiğini belirterek diye konuştu.

"Bursa'nın 17 ilçesi de gerçek belediyeciliği istiyor"

Yerel seçime sayılı günler kaldığını belirterek söze başlayan Bursa Milletvekili Mustafa Varank, dedi.

“Gemlik, bir 5 yıl daha kaybedemez”

Gemlik’in hizmete susadığını belirten AK Parti Gemlik Belediye Başkan Adayı Refik Yılmaz, diye konuştu.

Programda dönerleri Başkan Aktaş, Bursa Milletvekili Mustafa Varank ve AK Parti Gemlik Belediye Başkan Adayı Refik Yılmaz dağıttı. Gemlik 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen gece döneri sahur programına Gemlikli vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.