|

Termodinamik, Kayseri pazarında iddialı

Tasarım A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Solmaz, düzenlenen Ürün Tanıtım ve Eğitim Semineri'nde Termodinamik ürünleri için Kayseri'nin muhteşem bir pazar olacağını söyledi.

Erdinç Teğmen
00:00 - 31/03/2009 Salı
Güncelleme: 18:04 - 31/03/2009 Salı
Yeni Şafak
Termodinamik, Kayseri pazarında iddialı
Termodinamik, Kayseri pazarında iddialı

Tasarım A.Ş. ve Termodinamik A.Ş.'nin ortaklaşa düzenlediği "Ürün Tanıtım ve Eğitim Semineri" büyük ilgi gördü. Yaklaşık 300 firmanın katıldığı proğramda Termodinamik A.Ş. ve ürün yelpazesi hakkında katılımcılar bilgilendirildi. Toplantıda bir konuşma yapan Tasarım A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Solmaz "Yeni stratejik ortaklığımızı duyurmak, ürünleri tanıtmak ve siz değerli iş ortaklarımızla bu zor günleri birlikte aşmak amacıyla bir araya geldik" dedi. Termodinamik A.Ş. Satış Pazarlama Müdürü M.Tufan GEDİK, ürün yelpazesi ve satış politikaları hakkında bilgi verdi. Şirket'in tamamen yerli sermaye olduğuna dikkat çeken Gedik, 2009 yılında Termodinamik ürünleri için Kayseri'nin muhteşem bir Pazar olacağını iddia ederek, "ürününüze güvenin. İşletme olarak he türlü desteği siz satış firmalarımıza sağlayacağız. Her türlü garantiyi ben bizzat size veriyorum" dedi.

Termodinamik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altıok, Termodinamik ünlerinin tüm dünyada aranan marka haline geleceğinin altını çizerek, "Çok büyük firmalarla rekabet etmekteyiz. Biliyoruz ki bizim çalışma azmimiz ve sizlerin desteği ile tüm dünyada aranan markalar arasında olacağız" dedi. Geliştirdikleri yeni ürünlerle ürün çeşitliliğini ve piyasadaki mevcut payı arttırmayı hedeflediklerini söyleyen Altıok, Tasarım A.Ş ile yapmış oldukları stratejik ortaklık ile bu bölgede hedefe ulaşacaklarını vurguladı.



15 yıl önce