logo
EDISYON:

Gazze’de yokluk içinde yaşayan küçük çocuğun cömertliği duygulandırdı

16:1129/09/2024, Pazar
G: 29/09/2024, Pazar
Diğer

Gazze Şeridi yaklaşık bir yıla yakın süredir Siyonist İsrail’in acımasız ablukası altında. Aylardan bu yana bölgede katliam yapan Siyonist ordusu, Gazze Şeridi’ne gıda yardımlarının girmesine izin vermiyor. Bombardımanlar sonucu şehirlerin altyapısı tamamen bozulurken, Filistinliler temel gıdaya ulaşamıyor. Filistinli Müslümanlar yaşanan kıtlık sonucu bir kap yemek için adeta hayatta kalma mücadelesi veriyor. Gazze’de siviller bir yandan saldırılarla bir yandan ise açlıkla savaşıyor. Bir pazar yerinde kendisine yardım eden kişinin para teklifini almak istemeyen Gazzeli çocuğun cömertliği duygulandırdı.

REFAH SINIR KAPISI 7 MAYIS’TAN BU YANA KAPALI

7 Mayıs'ta katil İsrail ordusu, Gazze'nin Refah bölgesine kara saldırısı başlatarak Mısır ile olan sınır kapısının Gazze tarafını ele geçirdiğini duyurmuştu. Gazze Şeridi'nin dış dünyaya açılan tek sınır kapısı Refah, bölgede İsrail işgalinin başladığı 7 Mayıs'tan bu yana kapalı.

#Gazze Şeridi
#Filistin
#İsrail

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.