|

Amsterdam Schiphol Havalimanı'nda fareler cirit atıyor: O anları kayda alan Hakkı Alkan yaşadığı şaşkınlığı gizleyemedi

09:34 - 26/07/2024 Cuma
Güncelleme: 12:22 - 26/07/2024 Cuma
Diğer

Amsterdam Schiphol Havalimanı fareler bastı. O anları kayıt altına alan ShiftDelete.Net kurucusu Hakkı Alkan, gördüğü manzara karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Alkan, gördüklerini ve endişelerini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Şaşkınlığını gizleyemedi

Amsterdam Schiphol Havalimanı'nı fareler bastı. ShiftDelete.Net kurucusu Hakkı Alkan'ın Schiphol Havalimanı'ndaki fare deneyimi sosyal medyada yankı buldu. Cirit atan fareleri kayda alan Alkan, yaşadığı şaşkınlığı gizleyemedi. Hayatında böyle bir havalimanı görmediğini ifade eden ünlü teknoloji yazarı, "Şimdi buralar hep fare dolu. Yani o farenin şuradan gidip, uçağa girmesi mümkün. O uçakta bir tane kablonun fare tarafından ısırılması... Ne bileyim ben mi böyle felaket senaryosu hazırlıyorum bilmiyorum." sözleriyle endişesini dile getirdi.



Hollanda hava limanında skandallar yaşanmaya devam ediyor

Dünya ve Avrupa’da yaşanan havacılık krizi sonucu yaşananlar kameralara kaydedildi. Hollanda’nın Amsterdam Schiphol Havalimanı'nda yetersiz personel nedeniyle yoğunluk devam ediyor. Havalimanındaki eksiklikler nisan ayından bu yana sürerken yoğunluğu önlemek için iptal edilen uçuşlara rağmen soruna çözüm bulunamadı.


#Hollanda
#Schiphol Havalimanı
#Hakkı Alkan
1 ay önce