|

TRT 1 canlı izle - Belçika İtalya maçı canlı izle - Euro 2016

TRT 1 canlı izlemek için haberimizden faydalanabilirsiniz. Belçika İtalya maçını canlı izlemek isteyen futbolseverler burada verdiğimiz bağlantıyı kullanabilirler. Euro 2016 turnuvasında bu akşam Belçika ile İtalya karşılaşıyor. Bu dev maçı canlı olarak TRT 1'den izleyebilirsiniz. İşte karşılaşma hakkındaki bilgiler ve Euro 2016'dan son gelişmeler.

Yeni Şafak
21:53 - 13/06/2016 Pazartesi
Güncelleme: 19:08 - 13/06/2016 Pazartesi
Diğer

TRT 1 canlı izleme ekranını buradan görebilirsiniz. Belçika İtalya maçı canlı izleme sayfasını sizlerle paylaşıyoruz. 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (Euro 2016) karşılaşmaları devam ediyor. Bu akşam saat 22.00'da Belçika ile İtalya karşılaşacak. Bu maçı internet üzerinden canlı izlemek isteyen futbolseverler haberimizde paylaştığımız TRT 1 WEB TV canlı izleme linkine tıklayarak mücadeleyi seyredebilirsiniz. İşte Belçika İtalya maçından bilgiler ve canlı maç izleme ekranı.



mek için tıkla






Beşinci defa Avrupa Şampiyonası'na katılan Belçika, Hollanda ile birlikte ev sahipliği yaptığı 2000'den bu yana ilk defa turnuvada boy gösterecek.



Euro 2000 hariç tutulduğunda Belçika, 1984'ten bu yana ilk defa eleme gruplarını geçerek turnuvaya katılmaya hak kazandı. Yine Fransa'da düzenlenen o turnuvada gruptan çıkmayı başaramamışlardı.



Belçika, Euro 2016 elemelerinde B Grubu'nu Galler'in önünde lider tamamladı.



Belçika'nın Avrupa Şampiyonası finallerinde gösterdiği en iyi performans, finalist olduğu 1980'de gelmişti: Batı Almanya ile finali oynayıp 2-1 kaybetmişlerdi.



Belçika, Avrupa Şampiyonası finallerinde oynadığı son yedi maçın beşini kaybetti.



Belçika, Avrupa Şampiyonası'na katılan takımlar arasındaki en genç kadroya sahip (25 yaş, sekiz ay).



Eden Hazard, elemelerde en fazla çalım atan oyuncu oldu (49).



Marc Wilmots, Belçika'nın başında ikinci defa bir turnuvaya katılıyor: 2014 Dünya Kupası'nda Kırmızı Şeytanlar'ı çeyrek finale taşımıştı. Wilmots, oyuncu olarak da Euro 2000'e katılmış ve üç maçta forma giymişti.



İTALYA MİLLİ TAKIMI HAKKINDA BİLİNMEYENLER


İtalya dokuzuncu defa Avrupa Şampiyonası finallerine katılıyor: 1968'de şampiyon olan Gök Mavilililer, son dört turnuvanın ikisini finalde kaybetti (2000, 2012).



İtalya, H Grubu'nu lider bitirerek Euro 2016'ya katılma hakkı kazandı. İtalya, elemeleri yenilgisiz tamamlayan dört takımdan birisi oldu (Avusturya, İngiltere ve Romanya ile birlikte).



İtalya, Avrupa Şampiyonası finallerinde grup maçlarında oynadığı son 21 maçın sadece ikisini kaybetti (10G 9B).



İtalya, Avrupa Şampiyonası tarihinde en fazla maçta berabere kalan takım (15). Ayrıca golsüz beraberlik rekoru da onlara ait (8).



İtalya'nın elemelerde yediği yedi golün altısı maçların ilk yarılarında geldi.



Sebastian Giovinco, elemelerde en fazla şutu direkten dönen oyuncuydu (3). Giovinco elemelerde gol atmayı başaramadı.



Antonio Conte, İtalya'nın başında ilk defa bir turnuvaya katılıyor. Euro 2000'de üç maçta forma giymiş, final maçında ise kenarda kalmıştı.



EURO 2016 4'üncü gününde 3 maçla devam ediyor


Fransa'da düzenlenen EURO 2016'nın 4'üncü gününde 3 maçla devam edilecek.


Türkiye'nin de yer aldığı D Grubu'nda İspanya-Çek Cumhuriyeti mücadelesi oynanacak. TSİ 16.00'da başlayacak mücadele Stadium de Toulouse' de yapılacak.



E Grubu'nda ise TSİ 19.00'da İrlanda Cumhuriyeti-İsveç Stade de France Stadyumunda ardından TSİ 22.00'da Belçika-İtalya Stade de Lyon'da karşılaşarak Avrupa Şampiyonası'nda 4'üncü gün sonlandırılacak



EURO 2016'ya grevler damga vuruyor


Fransa'da düzenlenen 2016 Avrupa Futbol Şampiyonasına, oynanan futboldan çok, yaşanan aksaklıklar, üst düzey güvenlik ve çıkan olaylar damga vuruyor.


Ülkede daha önce yaşanan terör olayları sebebi ile yoğun güvenlik önlemleri alındı. Özellikle başkent Paris'te alınan yoğun güvenlik önlemleri sebebi ile Fan Zone alanının bulunduğu Eyfel Kulesi çevresi ve maçların oynandığı stadyum çevresinde polisin tüm yolları kapatmış olması, yoğun olan Paris trafiğini çekilmez bir hale getirdi. Bazı metro istasyonlarının da güvenlik sebebi ile kapalı olması, halkı ve EURO 2016 havasını Paris'te yaşamak isteyen insanları zor durumda bırakıyor.


Fransa'da EURO 2016 maçları 10 farklı şehirde oynanması sebebi ile insanların sürekli yer değiştirmesi gerekiyor. Özellikle basın mensupları ve taraftarların yer değiştirmede en sık kullandığı ulaşım aracı Air France'ın greve girmesi, birçok kişiyi mağdur etti. Fransa hükümetinin almış olduğu yeni çalışma yasasını protesto amacıyla Air France pilotlarının grev yapma kararı ile ülke içinde havayolu ulaşımı adeta durmuş durumda. Air France'ın her ne kadar yapmış olduğu açıklamada günde sadece 4 ya da 5 seferin iptal olacağı belirtilse de, birçok uçuşun iptal olduğu Fransa basınında yer alıyor. İptal olan uçuşlar sebebiyle havayolu şirketinin günlük 5 milyon Euro civarı bir zarar yaşadığı da belirtildi. 4 gün süreceği açıklanan grevin öncelikli hedefinin, çalışma koşullarının düzeltilmesi olduğu belirtildi. Bu arada ülkeye EURO 2016 için gelen takımlar da, özel uçakları olmasa bu grevden etkilenecekti.


Öte yandan Fransa'da pilotlar dışında demiryolu işçileri de iş yavaşlatma grevini sürdürüyor



TRT 1 canlı izlemek için haberimizden faydalanabilirsiniz. Belçika İtalya maçını canlı izlemek isteyen futbolseverler burada verdiğimiz bağlantıyı kullanabilirler. Euro 2016 turnuvasında bu akşam Belçika ile İtalya karşılaşıyor. Bu dev maçı canlı olarak TRT 1'den izleyebilirsiniz. İşte karşılaşma hakkındaki bilgiler ve Euro 2016'dan son gelişmeler.


#TRT 1 canlı izle
#Belçika
#İtalya
#Euro 2016
#Canlı maç izle
8 yıl önce