|

iPhone 7'nin yeni görüntüsü çıktı

Apple'ın 2 ay sonra tanıtacağı akıllı telefonu iPhone 7'ye dair yeni fotoğraf yayınlandı. Bu son fotoğraf ile birlikte iPhone 7'nin tasarımı da iyice belirginleşmiş oldu.

Yeni Şafak
16:28 - 11/07/2016 Pazartesi
Güncelleme: 00:04 - 21/07/2016 Perşembe
Yeni Şafak
iPhone 7'nin yeni fotoğrafı yayınlandı.
iPhone 7'nin yeni fotoğrafı yayınlandı.

Bildiğimiz üzere Apple, yeni göz bebeği iPhone 7'yi eylül ayında tanıtacak. Telefonun resmi tanıtımına henüz 2 ay var ancak tasarım detayları belli oldu. Geride bıraktığımız haftalarda yaptığımız haberlerde iPhone 7'nin siyah ve lacivert renklerinin fotoğraflarını paylaşmıştık.





Şimdilerde ise yeni iPhone'un yeni resimleri piyasaya çıktı. Bir Fransız sitesinde yayınlanan fotoğraf, iPhone 7'nin en net görüntüleri arasında yer alıyor, hatta belki de en neti…





Gördüğümüz üzere kameranın lensi iPhone 6/6s'e göre hayli büyük görünüyor. Zaten bu detayı diğer fotoğraflarda da görmüştük. Ayrıca yine anten çizgilerinin uç noktalarda konumlandırıldığını görüyoruz.



Bu arada Gold yani altın renkli iPhone 7'yi ilk kez görüyoruz. Diğer gördüklerimiz siyah ve lacivert renkliydi. Lakin 3 renkte de tasarımın aynı olduğunu görüyoruz. Bu da demek oluyor ki iPhone 7 çok büyük ihtimalle bu tasarımla karşımıza gelecek.



#Apple
#iPhone 7
#iPhone 7 Gold
#Akıllı telefon
8 yıl önce