|

Internet Explorer 8 neler getirecek?

00:00 - 31/12/2008 Çarşamba
Güncelleme: 17:04 - 31/12/2008 Çarşamba
Yeni Şafak
Internet Explorer 8 neler getirecek?
Internet Explorer 8 neler getirecek?

Melih Bayram Dede'nin hazırlayıp sunduğu TechnoLogic'e bu hafta, Microsoft Türkiye Windows Ürün Müdürü Alper Mestçi konuk oluyor. Microsoft'un yeni web tarayıcısı Internet Explorer 8'in kullanıcıya neler getireceği hakkında bilgiler veren Mestçi, yeni nesil internet trendleriyle ilgili de önemli ipuçları veriyor.

TechnoLogic'te haftanın haberlerinde ise, her 5 cep telefonundan birinde şirketler açısından ticari sır sayılabilecek bilgiler bulunduğunun ortaya çıkması, Nicholas Negroponte tarafından başlatılan, Her Çocuğa Bir Bilgisayar kampanyasıyla 600 bin çocuğun bilgisayara kavuşması ve Warner Music'in Youtube'la yaptığı içerik ortaklığını telif oranlarını az bularak sona erdirmesi var.

Haftanın sitelerinde yaşam portalı 10iyi.net ve iş dünyasının Facebook'u İkhayat.com yer alıyor.

TechnoLogic'in oyun bölümünde Amerikan bağımsızlık mücadelesi ve Fransız devrimini konu alan 'Empire: Total War'la ilgili detaylar yayınlanıyor.

TechnoLogic'in ürün inceleme bölümünde ise Satış Danışmanı Bahadır Tekkan, Bakırköy Carousel TeknoSA'dan 4. nesil Apple iPod Nano ve ilginç dijital oyuncaklar hakkında bilgi veriyor.


TECHNOLOGIC CUMARTESİ 15.25'TE TVNET'TE







15 yıl önce