|

Tekirdağ merkezli FETÖ/PDY operasyonu haberi: 9 tutuklama

Tekirdağ merkezli 5 ilde gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan 23 kişiden 9'u tutuklandı

Yeni Şafak
19:42 - 23/11/2016 Çarşamba
Güncelleme: 19:55 - 23/11/2016 Çarşamba
AA

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik Tekirdağ merkezli 5 ilde düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 23 sağlık çalışanından 9'u tutuklandı.



Alınan bilgiye göre, emniyette işlemleri tamamlanan şüpheliler, Tekirdağ Adliyesine sevk edildi.



Savcılıktaki ifadelerinin ardından mahkemeye sevk edilen zanlılardan 9'u tutuklanırken, 14'u adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.



Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında, 8 gün önce Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, Tekirdağ'ın Çorlu ilçesi ile İstanbul, Muğla, Adana ve Kırklareli'nde aralarında uzman doktorların da bulunduğu sağlık çalışanlarına yönelik operasyon düzenlemiş, operasyonda, FETÖ/PDY ile bağlantısı olduğu iddiasıyla 23 sağlık çalışanı gözaltına alınmıştı.



Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinden dolandırıcılık uyarısı



Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, vatandaşları, belediye çalışanları ve bürokratların adını kullanarak yardım toplamaya çalışanlara karşı uyardı.


Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, "Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve belediyemizde görevli bazı bürokratların adını kullanarak bazı özel şirketlerden yardım toplamaya çalışıldığı tespit edilmiştir. Bu tür taleplere itibar edilmemesi ve benzer taleplerin Emniyet Müdürlüğüne ihbar edilmesi hususu kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi.



#FETÖ
#operasyon
#Tekirdağ
8 yıl önce