|

Takipçi Satın Almanın En Güvenilir Yolu

Sosyal medya hesaplarınız istediğiniz kadar yüksek sayıda etkileşime sahip değilse ya da takipçi sayınız yeterli değilse, takipçi satın alabilirsiniz.

iLAN
11:21 - 6/06/2019 Perşembe
Güncelleme: 11:30 - 6/06/2019 Perşembe
Diğer
görsel
görsel

Twitter, facebook ve instagram gibi platfomlarda sosyal medya hizmetlerinden faydalanmak son günlerde oldukça yüksek talep görüyor. Özellikle kurumsal ya da internet üzerinden ticaret yapan kişiler instagram takipçi satın alarak rakiplerine göre daha önde başlamak istiyorlar.

İnternet üzerinde araştırdığımızda karşımıza birçok firma ve çeşitli fiyatlandırmalar görebiliriz. Tüm sosyal medya platformları için hizmet paketleri mevcuttur. Ancak diğer ürün ve hizmetlerde de olduğu gibi bu konuda da birçok uzak durmamız gereken site bulunmaktadır. Her ne kadar basit bir olaymış gibi gözükse de, aslında gizliliğimizi korumamız ve istikrarlı bir sosyal medya hesabı görünümü için kaliteli hizmet veren firmalarla çalışmak çok önemlidir.

Son günlerde her gün onlarca instagram takipçi satın alabileceğiniz site açılmaktadır ancak vergili ve profesyonel şekilde çalışan çok az firma bulunmaktadır. Bunlardan en eskisi ve kalliteli şekilde hizmet sağlayan takipci.com.tr'dir. Site üzerinden sadece instagram hizmetleri değil; facebook, twitter gibi sosyal medya platformları için de kaliteli şekilde hizmetler satın alabilirsiniz.

Instagram Türk Takipçi Satın Almak İçin Ne Yapabiliriz?

Şu an sosyal medya işlemleri arasında en çok tercih edilen hizmet instagram Türk takipçi paketleridir. Aktif ve gerçek kişilerden oluştuğu için beğeni, yorum ve izlenme gibi dönüşler olabilme ihtimali vardır. Fakat genellikle bu çok az sayıda gözlenmektedir.


Bazı siteler özellikle instagram üzerinden satış yapmak isteyen kişileri etkilemek için potansiyel müşteri, organik takipçi gibi ifadeler kullanmaktadır. Ancak maalesef bu hesaplardan herhangi bir dönüş almak çok zordur. Gerçek aktif hesaplardan oluşsalarda sizin profilinizde paylaştıklarınız ilgilerini çekmeyebilir ve takibi bırakabilirler.

Takipci.com.tr sitesi üzerinden instagram Türk takipçi satın aldığınızda da takipçilerin sayısı azalabilmektedir. Bu sebepten dolayı siparişleriniz fazla olarak gönderilmektedir. Örnek olarak 5000 adet takipçi aldığınızda profilinize yaklaşık 7500 olarak gönderim sağlanmaktadır. Bu sayede sipariş miktarınız olan takipçi sayısı korunmaktadır.

Instagram Türk Takipçi Satın Almak İçin :
Twitter Takipçi Satın Almak Mümkün Mü?

Bir diğer popüler sosyal medya platformu Twitter olarak karşımıza çıkıyor. Yüksek şekilde talep gören bu sitede de birçok kişi takipçi satın alma hizmetlerinden faydalanmak istiyor.


Instagram hizmetlerinde olduğu gibi Twitter'da da yine aynı siteyi kullanabilirsiniz. Twitter takipçi fiyatları anlık olarak değişebilmektedir. Ancak genellikle 1000 Türk takipçi 70-250 tl arasında fiyatlandırılmaktadır. Siteden gerçek Türk takipçilerin yanı sıra yabancı inaktif hesaplardan oluşan robot takipçi paketlerinden de alabilirsiniz.

Türk olanlar aktif kişilerden oluşmaktadır. Fakat bu aktifleri profilleri için geçerlidir. Sizin tüm paylaşımlarınızı beğeniler ya da retweet ederler diye bir garanti kesinlikle yoktur. Eğer profilinizi takip etmek istemezlerse unfollow yapabilmektedirler.

Bu platformda takibi bırakma yüzdesi instagram hizmetlerine çok daha yüksektir. Ancak yine siteden takipçi satın aldığınızda neredeyse 2 katı kadar takipçi gönderilmektedir. Bu sayede sipariş miktarınızın korunmaktadır. Eğer daha fazla düşüş olursa, canlı destekten iletişime geçip tekrar gönderim talep edebilirsiniz. Instagram ve twitter hizmetlerinde sipariş miktarınız garantilidir ve düşme durumlarında size ücretsiz şekilde telafi gönderimi sağlanmaktadır.

Twitter Takipçi Satın Almak İçin :
Ucuz Instagram Takipçi Satın Alma İşlemi Nasıl Yapılır?

Instagram takipçi satın almaya karar verdiyseniz birçok alt kategoriden de birini seçmelisiniz. Yabancı aktif veya robot, Türk gerçek veya bot olarak çeşitleri bulunmaktadır. Türlerine göre fiyatları da değişmektedir. Her birinin farklı şekilde özelliği bulunmaktadır. Örnek olarak robot takipçiler normal şartlarda takibi bırakmazlar ancak instagram güncelleme yaptığında çok yüksek sayıda hesap kapatılır ve bu nedenle takipçi sayınız gözle görülür şekilde azalacaktır.


Aktif takipçiler ise hepsinin sahipleri mevcuttur ve bu sebeple genellikle takibi ilk etapta bırakırlar fakat kalan kısmı herhangi bir güncellemeden etkilenmez. Siz de kendi tercihinize göre istediğiniz sayıda ve türde instagram takipçi satın alabilirsiniz.

Güvenilir ve Ucuz Instagram Takipçi Satın Almak İçin :

Bu haberimizde sosyal medya hesabınız için en güvenilir şekilde takipçi satın alabileceğiniz firmadan bahsettik. Eğer yazıda değinmediğimiz herhangi aklınıza takılan bir soru var ise günün tüm saatlerinde hizmet veren ilgili siteye girerek canlı destek bölümünden sorabilirsiniz. Bu site üzerinden kredi kartı veya banka kartınızla online ödeme yaparak veya istediğiniz bankadan havale yaparak takipçi satın alabilirsiniz.

#sosyal medya
#popüler
#takipçi
5 yıl önce